High Fashion Club spelar i Örebro

High Fashion Club är ett Örebrobaserat band som har gjort sig kända för sin skatepunk stil.

Bandet bildade dom 2019 och har sedan dess arbetat hårt för att etablera sig på den svenska musikscenen. Den 9 mars har de äran att göra en realsespelning  på det populära spelstället Klubb Kratern Kvarteret &  Co i Örebro.

Bandet består av fyra medlemmar Robin (bas), Marcel (sång) Joh (gitarr), Zack (trummor). Musiken präglas av distinkta gitarriff och en kraftfull sång.

För High Fashion Club har det varit en lång resa att komma dit de är idag.

High Fashion Club till Örebro
High Fashion Club till Örebro

Klubb Kratern Kvarteret & Co

Klubb Kratern Kvarteret & Co är en av Örebros mest populära och respekterade spelställen. Med en intim atmosfär och ett starkt fokus på kvalitetsmusik lockar klubben både etablerade artister och nya talanger. Att få spela där är en ära och en möjlighet för ett band att nå ut till en större publik.

På kvällen den 9 mars är det äntligen dags för High Fashion Club att inta scenen. Och det på på Klubb Kratern Kvarteret & Co. Bandet har förberett sig noggrant och kommer att ha en show som både är visuellt spektakulär och musikaliskt imponerande.

High Fashion Club till Örebro

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *