Nyöppnade Godislandet i Tyresö

En guide till sveriges nya godisdestination

Nyöppnade Godislandet i Tyresö är en av de senaste butikerna som har öppnat i området. Butiken har blivit ett populärt resmål för godisälskare i området. Godislandet har ett stort utbud av godis, snacks och drycker från olika delar av världen. Butiken har även ett sortiment av leksaker och andra produkter.

Godislandet i Tyresö har blivit en populär destination för både unga och gamla. Butiken har ett brett utbud av godis från olika delar av världen, inklusive USA, Storbritannien och Japan. Dessutom har butiken ett sortiment av snacks, drycker och leksaker som är svåra att hitta någon annanstans i området.

Godislandet är en familjeägd butik som har öppet sju dagar i veckan. Butiken är belägen på Bollmoravägen 18 och är lättillgänglig med bil eller kollektivtrafik. Besökare kan förvänta sig en vänlig och kunnig personal som är redo att hjälpa till med alla frågor eller önskemål.

 

 

Historia om nyöppnade godislandet i Tyresö

Nyöppnade Godislandet i Tyresö är en nyligen öppnad butik som säljer godis och andra sötsaker. Butiken ligger på Tyresö Centrum och är en populär destination för både barn och vuxna.

Butiken har en intressant historia bakom sig. Ägaren till Godislandet som är en entreprenör från Tyresö hade länge drömt om att öppna en godisbutik. Efter att ha arbetat i olika branscher under åren bestämde han sig för att följa sin dröm och starta sin egen butik.

Godislandet har en stor variation av sötsaker inklusive klassiska svenska godisar som Ahlgrens bilar och Plopp, internationella godisar som Reese’s och Skittles samt sockerfria alternativ för de som vill undvika socker.

Butiken har också ett brett utbud av choklad inklusive mjölkchoklad, mörk choklad och vit choklad. Det finns också en delikatessdisk med exklusiva chokladprodukter som till exempel chokladpraliner med fyllning.

Godislandet har blivit en populär destination för både lokalbefolkningen och besökare från andra delar av Stockholm. Butiken har också en webbshop där kunder kan beställa sötsaker online och få dem levererade till dörren.

Sammanfattningsvis är nyöppnade Godislandet i Tyresö en spännande butik med en intressant historia bakom sig. Med sitt stora utbud av sötsaker och chokladprodukter har butiken snabbt blivit en favorit bland både barn och vuxna.

 

 

Plats och tillgänglighet

Karta och adress

För att komma dit med bil kan man ta E4 och sedan svänga av vid Tyresövägen. Sedan tar man vänster vid Bollmoravägen och kör rakt fram tills man ser butiken på höger sida.

För den som åker kollektivt finns det flera bussar som stannar i närheten av butiken. Busslinje 807 och 871 stannar vid hållplatsen Tyresö Centrum. Från hållplatsen är det cirka 10 minuters promenad till Godislandet.

Öppettider

Godislandet har generösa öppettider och är öppen varje dag mellan 10.00-22.00. Detta gör det enkelt för kunderna att handla när det passar dem bäst. Butiken har också en e-postadress där man kan kontakta dem om man har frågor eller funderingar.

Tillgänglighet

Godislandet är tillgängligt för personer med nedsatt rörelse- eller orienteringsförmåga. Butiken har en bred ingång och tröskeln är låg. Det finns också en handikappanpassad toalett för kunderna.

Tyresö kommun har en tillgänglighetsplan för att säkerställa att alla byggnader och platser är tillgängliga för personer med funktionsnedsättning. Godislandet har tagit hänsyn till kommunens krav och rekommendationer i sin utformning av butiken.

Produktsortiment

Godislandet i Tyresö har ett brett utbud av olika sorters godis. Här finns allt från klassiska favoriter till mer sällsynta sorter. Dessutom erbjuder butiken hälsosamma alternativ för den som vill unna sig något sött utan att få dåligt samvete. Nedan följer en översikt över några av de olika kategorierna av godis som finns att tillgå.

Populära godis

I denna kategori finns de mest efterfrågade godissorterna. Här hittar man klassiker som lösgodis, choklad och lakrits. Butiken har ett brett utbud av olika smaker och varianter allt från sura godisar till mjuka kolor. För den som är sugen på något extra sött finns det även godis med extra hög sockerhalt.

Sällsynta godis

För den som letar efter något mer ovanligt har Godislandet ett utbud av sällsynta godissorter. Här finns bland annat godis från andra länder och specialvarianter av klassiska favoriter. Butiken har även ett utbud av retrogodis som tar en tillbaka till barndomens favoriter.

Hälsosamma alternativ

För den som vill unna sig något sött utan att få i sig för mycket socker finns det hälsosamma alternativ. Godislandet erbjuder bland annat sockerfritt godis och godis med naturliga ingredienser. Här finns även frukt och nötter för den som vill ha något sött och nyttigt.

Ett svar på ”Nyöppnade Godislandet i Tyresö”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *