×

Full fart på showerna

Full fart på showerna

Ett axplock av vad jag har gjort

Jag har åkt runt på både små och större shower nu ett tag. Det är full fart på showerna och här kommer ett axplock av vad jag har gjort. Det har varit mycket folk, kärlek, sång och dans.

Ett uterejv i skogen gav fart på showen

Att uppträda på Noisey Neighbours uterejv mitt i skogen i Vårby innebar mycket kärlek från alla.

fart på showerna

Riddarhuset

I vardagsprat säger vi riddarhuset. Egentligen Riddarhuspalatset som ligger i Gamla stan mitt i stockholm. Det är från 1670-talet och där har jag varit och uppträtt. Har man inte varit där tycker jag man ska åka till denna mäktiga plats. Palatset är öppet för alla och det finns också arrangerade guidade visningar och konserter och där var jag och spelade. Vill man ha en stor fest kan man också ha privata fester där.

fart på showerna

 

Publicera kommentar