×

Då har man skrivit på ännu ett kontrakt

Då har man skrivit på ännu ett kontrakt

 

För er som inte visste om det så har jag nu skrivit på ett kontrakt så detta ska firas!

 

Det finns lite tips och idéer på hur detta ska firas. Hade den fetaste checken så idag signerade jag för min musik. Detta ska verkligen skålas och vill man verkligen fira något stort och bra så finns det massor av tips och råd.

 

Det finns nämligen en cateringsfirma som bl.a finns i Norrköping, Söderköping och Linköping. De kan ordna med tex foodtruck om man bjuder hem hela släkten på ett event i sin trädgård. Tänk så bekvämt att slippa stressa flera timmar innan bara för att man ska bjuda hem folk. När en människa dessutom är väldigt stressad på sin egen fest så kan folk uppfatta en otrevlig till slut. Man vill ju inte verka otrevlig eller stressad, utan man vill vara avslappnad och ha det kul med vännerna.

Varför ska man ens ordna en fest om hela ansvaret ska ligga på en?

Det bästa du kan göra mot dig själv är att bjuda hem folk, men låta någon annan sköta jobbet. De som jobbar med detta är inte ens stressade för de har verkligen allt under kontroll.

 

Varför ska man anlita Kanalmagasinets Catering Norrköping?

De bistår med allt när du ska ordna din fest. Nu när jag har skrivit på en fet kontrakt så är det enkelt för mig då att anlita denna catering för mina gäster. Nedan kan de bistå med så att du har tid för dina gäster:

 

 • Mat det finns mycket utbud så hör med dem vad just du är sugen på. Det har också blivit allt vanligare att man frågar sina gäster om de lider av någon typ av allergi. Du vill väl inte att gästerna helt plötsligt ska må dåligt eller ännu värre gå hem hungriga.

 • Personal kommer finnas tillgänglig om du önskar det som sköter festen åt dig.

 • Leverans dvs de leverera maten om du vill serva själv kan också vara ett alternativ om det är ett mindre sällskap som du tänker bjuda hem.

 • Porslin finns också om du själv inte vill diska ditt eget porslin. Samt så kanske du inte ens har tillräckligt för att kunna använda det på eventet.

 • Foodtruck är väl allra lyxigaste för då känns det som om man inte ens är hemma.

När du väl bjuder in dina gäster så kan du hitta på mycket skoj tex:

 • Nu när det är påsk kan ni gömma ägg så får gästerna ledtrådar om var äggen är så kan ni samla poäng.
 • Låta barnen leka kurragömma och gömma sig både i huset och i trädgården. Vuxna kan vara med också så att barnen verkligen känner sig sedda.
 • En sångtävling är aldrig fel dvs någon säger ett ord så ska resten försöka hitta en sång som innehåller ordet.

Gör man många lekar för vuxna och små så kommer tiden gå fort och folk kommer minnas din fest med god mat från catering flera år fram. Man vill ju att folk kommer ihåg allt gott man har gjort och här får man verkligen chansen.

 

2 kommentarer

comments user
Ulf Eriksson

Har alltid gillat din stil, skön snubbe med fötterna på jorden, mänsklig helt enkelt????????

Hoppas allt går bra för dig och kul att det börjar röra på sig med lite jobb????

  comments user
  Dogge Doggelito

  Tack bästa Ulf

Publicera kommentar