Röda mattan

Skorpinonens Gåta

Jag hart varit på röda mattan med dom minsta och sett film. Och det blev en hel del godis och popcorn också kan jag lova. Lasse Majas detektivbyrå är en serie för barn i bokserie för barn mellan sju och nio år. Den är skriven av Martin Widmark. Det har skrivits trettio stycken böcker i serien.

Hela serien handlar om en flicka och en pojke som tycker om mysterier och startar en detektivbyrå. Dom personer som finns i böckerna följer med i flera böcker då dom har en viktig roll i handlingen. Men det finns också annat såsom pyssel, pussel och spel. Och nu har vi varit på premiären av den sjunde filmen i serien.

 

Filmen är regisserad av Tina Mackic. Den som spelar Lasse i filmen är Nils Kendle och Maja spelas av Polly Stjärne. Dom som också är med i filmen är Henrik Hjelt, Suzanne Reuter, Carlos Romero Cruz och Furat Jari.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *