Fixa skägget och äta god mat

Finns det något bättre

Finns det något härligare för oss män än att gå och fixa vårt skägg? För oss som vill ha lite kvar och vill att det ser snyggt och fräsch ut. Men för att få till det där snygga kan både var svårt att fixa själv eller så är det väldigt tidskrävande. Så varför inte gå någonstans där man vet att man kommer ut både snygg och fräsch ?! Det gör i alla fall jag. Och jag år till Lazy Barber för att se till att det blir bra.

Jag är dessutom väldigt nöjd med behandlingen hos dem och känner mig alltid lika fräsch när jag lämnar stället. Även en man bryr sig om sitt utseende till 100 % och det är också genom hur vi också har börjat bry oss om utseendet som visar jämnlikheten i samhället. Det är inte längre stora krav på kvinnan att se bra ut utan detta krav ligger även på oss män att se minst lika bra ut som kvinnorna.

Tur det för det gör också att vi män blir lika fåfänga som kvinnorna. Det finns mycket man också kan göra för sitt utseende och för att må bra. Tex träna oftare och ta långa promenader efter maten är aldrig fel vare sig du är man eller kvinna så ska du tänka på din hälsa och utseende.

Folk kan hamna i svackor och inte må bra och då är det desto viktigare att gå ut och promenera för att få så frisk luft som möjligt. Helst bör man gå ut i skogen och ta långa promenader och kanske ta och plocka blåbär och lingon om det är rätt säsong.

Min “Dogge smakar” blev denna gång på Sorbon i Brommaplan.

Scampi till förrätt

Sen blev det pasta med oxfilé till huvudrätt

Och en våffla med vaniljglass, jordgubbar och en massa snask. Hur god middag som helst.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *