Ibland behöver man kvalitetstid

Med dom minsta

Ibland måste man bara koppla av lite. Och det har jag gjort med familjen och dom minsta. Vi har varit i Frankrike och i en by som heter Saint-Paul de Vence som ligger i Vichyfrankrike. Här har många konstnärer gömt sig under andra världskriget. Jag köpte två tavlor av en konstnär som heter Anna Rosen. Hon signerade också min favorit idol Brigitte Anne-Marie Bardot som vars skädespelerska, sångerska, modell och djurrättsaktivist.

Vence är en by i Alpes-Maritimes i sydöstra Frankrike.  2019 fanns här 3.252 stycken invånare. Här finns det dagsturer att ta, både dagsturer runt i stan eller med mat och vin. Det finns också många kyrkor och andra sevärdheter som man kan göra. Eller varför inte ett museum eller galleri. Du väljer själv efter tycke och smak och du väljer efter din plånbok då det finns en del som är lite lyxigare. Här finns små pittoreska  boenden men också finare hotell.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *