Nytt bidrag planeras

Det trodde ni inte va ?!

Nu har jag varit i Gävle igen och träffat Gunnerås. Vi håller på och spelar in nytt material till Melodifestivalen nästa år. Inspelningen kommer sedan att skickas in och så hoppas vi att vi ska få vara med.

2010 uppträdde jag med bidraget “Hippare Hoppare” med gruppen Andra generationen. Men tyvärr gick låten inte vidare. Nästa års melodifestival kommer att vara den 63:e upplagan och kommer att ses av många. Det kommer som vanligt vara deltävlingar i Göteborg, Linköping, Lidköping, Malmö och Örnsköldsvik innan finalen är i Stockholm i mars nästa år. I den senaste Eurovision Song Contest vann Ukraina med sin låt, men dom kommer inte kunna vara värdland nästa år som det brukar vara när man vinner. Istället är det Storbritannien som får den äran nästa år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *