Underdogs

Nytt hundprogram på SVT

Jag ska vara med i ett tv program på SVT. Och just nu har inspelningarna börjat. Det är så kul och det är ett program där vi är sju stycken som ska vara med och tävla med våra hundar. Tänk dig mig springa och tävla i agility. Dom andra som ska vara med i programet är Anders Bagge, Nicole Falciani, Theoz, Johanna Lind Bagge, Klara Doktorow och Christian ”Kicken” Lundqvist. Programmet heter Underdogs och kommer sändas i vår.
Agility är en hundsport där hundarna får springa en hinderbana och måste både springa den i rätt ordning och på bästa tid. Alla hundar kan tävla i agility hur liten eller stor hunden är. Alla hinder kan anpassas efter hundens storlek så det är därför det är så kul att se när alla tävlar. Det gäller att lära sin hund hur man ska göra vid hindret och hur man sen ska fortsätta. Sen gäller det också att inte riva hindret för då får man straffpoäng eller avdrag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *