En utav mina idoler

Yellowman

1982 hörde jag en låt av Yellowman och sedan dess har han varit min förebild. Det var också han som gjorde så att jag började sjunga. Jag hittade en bild på honom som jag var tvungen att framkalla. Tur att jag framkallade bilden för detta har jag nu som ett minne för livet. Hade du också idoler som barn? Det är oftast under barndomen som man har idoler och växer sedan i från dem i vuxen ålder. Det är bra att ha förebilder för dessa gör också att man mognar med tiden. Viktigt är att själv bli en förebild för sina barn och för de barn som växer upp i vårt samhälle. Gör alltid det bästa du kan i alla situationerna.

Winston Foster föddes i januari i Negril 1956. Hans artistnamn var Yellowman. Han var en jamaicansk reggae- och dancehallmusiker. När han var liten blev han mobbad då han är albino och fick inte vara med dom andra på det katolska barnhemmet Alpha Boys School. Han började sjunga och då ville helt plötsligt alla vara med “King Yellow”.
Tyvärr så fick han hudcancer under åttiotalet och var tvungen att operera sig. Det gjorde att han fick ett annat utseende.
Han gifte sig 1985 och är fortfarande gift sedan dess med sin fru Rosie Foster. Tillsammans har dom också tre barn. Alla barns namn börjar på bokstaven K : Kamar, Kemo och Kareema.
Har du också barn som börjar på samma bokstav? Vad heter då dina barn? Berätta gärna om dig själv i kommentaren eller lämna bara en kommentar om du vill i detta inlägg eller i ett annat inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *