Nu börjar han

Boxning

Nu börjar sonen bli så gammal så att han kan börja med lite mer sport. Och det han valt är faktiskt boxning. Boxning är en kampsport där man måste vara snabb och ha bra reflexer. Dessutom är det en bra träning. Så nu har han fått ett par boxningshandskar som jag köpt åt honom.

Det finns olika boxningshandskar som man kan köpa. Ska du träna finns det speciella träningshandskar och det finns också handskar för både sparring och tävling. Vill man träna lite hemma kan man ju köpa en boxningssäck. Det finns säckar för både barn och vuxna. När man är vuxen ska en säck väga minst 20 kg. Men det är kanske lite väl mycket för ett barn.

Alla kan träna boxning. Både om man vill tävla, men också bara för att motionera och känna sig smidig och stark. du tränar både dina armar, rumpa och ben. Sen kan man också träna kickboxning. Då sparkar man på en säck och kan förbränna en hel del kalorier om man är intresserad av det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *