Alla har rätt att bo i en fin bostad

Det finns en person i Uppsala som bodde i ett ruttet hem. Man kan inte tro att det finns ruttna lägenheter i Sverige men det finns det gott om.

Denna kvinna skämdes att bjuda hem folk till sitt hem för att allt var slitet. Hennes man tyckte inte att detta var ett problem för han hade sin familj att tänka på som ville bo fint. Så denna kvinna fick bo ruttet i 20 års tid medans hans familj levde i vackra bostäder som de själva ägde. Det var inte direkt deras egna pengar utan de levde på andra och på det låtsades vara stolta. Hur stolt är ens en människa om de lever på andra och dessutom har det kravet koniskt?

Nu lever denna kvinna i en lyxvåning då hennes man äntligen har vaknat upp och insett både sitt eget värde och sin frus värde. Nu satsar de allt på att bo bra och att slippa skämmas över att deras lägenhet är slitet. Nu kan denna kvinna bjuda hem folk och dessutom älskar att duka och dona för att få till det extra fint.

Vad kan man säga universum har sina lagar och den gäller även denna kvinna som fick lida i 20 år pga av hur mannen inte satte värde på henne. Den här mannen kan inte se sitt eget värde heller om han tror att andra går före dessutom även andras fruar gick före både han och hans egen fru.

Nu gör de allt för sin egen lägenhet och köper massor av inredning och dessutom sätter extra värde på köket. För bara man byter ut knopparna till skåpen så lyfter man verkligen upp köket till en helt ny nivå. Har du massa dörrar så kan du även köpa dörrhandtag och vips så ser det ut som om hela din dörr är ny. Ta en antik dörr och sätt på nya dörrhandtag om du vill ha ett helt nytt lyster i hemmet.

Må ingen leva i en rutten lägenhet som ovan kvinna fick göra i 20 års tid. Må ingen bli lika illa behandlad av sin man som hon blev under 20 års tid. Man kan nästan tro att hon gifte in sig i en kunglig familj och därför varit tvungen att anpassa sig. Hon gifte in sig i en looser familj och på det anpassa sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *