Rolling Stones

Friends Arena

The Rolling Stones på Friends Arena ❤️????????❤️ The Rolling Stones är ett brittiskt rockband som bildades den 25 maj 1962 i London. De är ett av världens mest framgångsrika rockband och har inspirerat många andra artister och grupper. Rolling Stones musik har i stort sett alltid byggts upp på amerikansk bluesmusik. The Rolling Stones
Plats: Friends Arena, Stockholm. Publik: 50 890. Längd: 135 minuter. Bäst: ”Midnight rambler” känns rent monumental i kväll. Sämst: ”Paint it black” går möjligen på lite mycket rutin. Riktigt Bra show å Gubbarna håller Hög klass ????????????????fyra tungor av Dogge ????????????????????å fem gitarrer för feta solon av Ronnie å keith❤️????????❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *