Legendernas Legend Janne schaffer

I dag uppe på Gorgani Records med Legendernas Legend Janne schaffer ABBAs och Ted Gärestads gitarrist som lägger ???? Gitarr SOLO på min låt ”Brate Moi” ❤️❤️❤️❤️❤️kärlek till musiken❤️❤️❤️

Jan Erik Tage “Janne” Schaffer han är faktiskt en svensk gitarrist och kompositör. Han är en av Sveriges mest ansedda elgitarrister så då förstår ni varför han är en levande legend. Han har under sin karriär hunnit med uppdrag för bland andra ABBA, Toto och Bob Marley samt även jobbat med massor av svenska artister bl.a en annan legend nämligen Ted Gärdestad. Tänk er själva Bob Marley som verkligen är en legend är en person som Janne har fått träffa och jobbat med. Det är inte lite det att ha jobbat med någon som självaste Bob Marley.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *