Tack till bästa 1064 jewelry På STUREGALLERIAN som fixade finaste Silver kedja till min Lejonkl

Anbessa mode????????????????????????????????????????????????????????????kjesar klon från Haile Selassie I, även stavat Haile Sellassie I född Lij Tafari Makonnen 23 juli 1892 i Ejarsagoro i Etiopien, död 27 augusti 1975 i Addis Abeba, var mellan 1930 och 1974 Etiopiens kejsare.
Som kejsare titulerades han vanligen som “qadamawi”, som på amhariska betyder “den förste”. Ordet kan också betyda “gammal” och “helig”. Han föddes som Lij (ursprungligen en förkortning av det judiska Elijah, ett namn som gavs till många pojkar av kunglig börd)
Hans far var Ras (prins) Makonnen Woldemikael Gudessa. Hans mor var Woizero (“Lady”) Yeshimebet Ali Abajifar. Lij Tafari var det enda av nio syskon som överlevde födelsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *