Bröstoperation hos Bella Kliniken

Bröstoperationer utförs i olika syften, hos Bella kliniken, man kan tycka brösten är för små eller även för stora.

Du kan ha fått hängiga bröst efter graviditet eller efter viktminskning. De kan vara så att man upplever komplikationer med sina storlek, som sagt så finns där många anledningar till att man vill genomföra en bröstoperation.


Det viktigaste är att du pratar med de läkarna som finns på plats om vad du vill uppnå med operationen och hur realistiska dina förväntningar är.

Jag har läst om en bröstförstoring på Bella-kliniken och det var en fantastisk upplevelse.

Personalen var otroligt professionell och omtänksam, och de fick personen i fråga att verkligen känna sig bekväm under hela processen. Jag kunde läsa om hur nöjd med denna person var med sina resultat,

Så du vill förstora dina bröst? På Bella har du många alternativ.

Du kan välja att få bröstimplantat, som ger dina bröst mer volym, eller du kan få en bröstlyftning, som hjälper dig att förbättra formen och läget på dina bröst. Du kan också få båda ingreppen gjorda samtidigt.

Det viktigaste är att prata med experterna på kliniken om vad du vill uppnå med operationen som sagt.

Resultaten är enastående.

Bröstförminskning med vackra resultat

Vid bröstoperationer kan man genomgå bröstförminskning , ändra bröstformen eller båda.

De bästa kandidaterna för bröstförminskning är kvinnor som har för stora bröst i förhållande till sin kropp, vilket orsakar smärta i nacke, axlar och rygg eller hudirritation under brösten.

Vissa män med ovanligt stora bröst kan också söka bröstförminskningskirurgi. Bröstförminskningskirurgi är också känd som Reduction Mammaplasty.

Detta fungerar lika bra på alla kandidater,  för bröstkonturerande kirurgi är kvinnor som är missnöjda med formen på sina bröst. Bröstförminskning är oftast i rekonstruktiva syften.

Bröstförstoring är vanligtvis kosmetisk, Bröstförminskning kan utföras i öppen vård eller med en övernattning på sjukhus.
Operationens längd beror på hur mycket vävnad som ska avlägsnas. Bröstförminskningskirurgi tar vanligtvis två till fyra timmar

Vid bröstförminskningskirurgin gör kirurgen ett snitt i huden runt brösthålan, ner till bröstvecket. Genom detta snitt avlägsnas överflödigt fett, körtelvävnad och hud. Bröstvårtan och areola flyttas sedan till ett högre läge

Efter operationen kommer du att ha dräneringar på plats för att avlägsna eventuell överskottsvätska. Du kommer också att vara inlindad i en kirurgisk behå eller ett gasförband . Dräneringarna avlägsnas vanligtvis inom några dagar och den kirurgiska behån kan bäras i flera veckor.

Sedan är du där, med vackra resultat, man måste bara vara ödmjuk i läkandet så ska de snart bli läkt och fint.

Är du nyfiken på just Bröstförminskning, gå igenom allt tryggt hos Bella Kliniken.

Bröstimplantat från Motiva, silikon bröst med Bella Kliniken

Bröstförstoring med bröstimplantat från Motiva är ett av de mest vanliga ingreppen som utförs hos Bella kliniken, och deras expertkirurger har stor erfarenhet av att uppnå vackra, naturliga resultat.

Oavsett om du vill få en fylligare byst eller helt enkelt förbättra proportionerna i din figur kan en bröstförstoring med Motiva-implantat hjälpa dig att uppnå önskat utseende.

Motiva-implantat är tillverkade av en högkvalitativ silikongel som ger en naturlig känsla och utseende på brösten. De finns i olika storlekar och former för att passa dina individuella behov.

Kirurgerna på Bella Kliniken kommer att samarbeta med dig för att välja den bästa implantatstorleken och formen för att uppnå önskat resultat.
De kommer också att placera implantaten på ett sätt som skapar ett naturligt utseende på klyftan och förbättrar din totala siluett.

Om du är missnöjd med dina brösts storlek eller form, eller om du har förlorat volym på grund av viktnedgång eller graviditet, kan en bröstförstoring med Motiva-implantat hjälpa dig att få ett mer ungdomligt och attraktivt utseende.

Istället för att övertänka kan du ta kontakt med teamet på Bella Kliniken och gör rätt för dig. Känn dig trygg med att personalen på B.K alltid lyssnar på dig och inte skulle vilja att du genomför något som inte är rätt för dig.

Bella Kliniken finns här för dig

Ansiktslyft hos Bella kliniken, välj rätt för dig

Ansiktslyft har blivit ett allt vanligare ingrepp, allt fler människor vill förbättra sitt utseende genom denna typ av kirurgi.
Facelifting kan hjälpa till att förbättra utseendet på rynkor, slapp hud och andra tecken på åldrande.

Om du överväger en ansiktslyftning är det viktigt att förstå de olika typerna av ingrepp som finns tillgängliga och vad var och en av dem kan göra för dig.

Det finns det finns två huvudtyper av ansiktslyftning: traditionell ansiktslyftning och minimalt invasiv ansiktslyftning.
Traditionella ansiktslyftningar innebär att man gör ett snitt vid hårfästet, runt örat och ibland ner till halsen.

Denna typ av ansiktslyftning kan ge ett mer dramatiskt resultat, men den har också en längre återhämtningstid. Minimalt invasiva ansiktslyftningar utförs med mindre snitt och kräver vanligtvis kortare återhämtningstid.

Innan du bestämmer dig för vilken typ av ansiktslyftning som är rätt för dig är det viktigt att rådgöra med en certifierad plastikkirurg. Du kan känna dig trygg i att de finns all exåertos på en och samma plats.

De kommer att kommer att kunna utvärdera ditt individuella fall och rekommendera det bästa behandlingsförloppet.
Det är också viktigt att fråga om kirurgens erfarenhet och framgång,.

Du kommer glädjas åt svaren du får på frågorna hos personalen på Bellakliniken.

Fettsugning för haka och hals hos Bella Kliniken

Funderar du på en fettsugnings behandling mot dubbelhaka, fettsugning av hakan och halsen är ett mycket populärt kosmetiskt ingrepp.

Det kan effektivt förbättra utseendet på en “dubbelhaka” eller “kalkonhals” genom att ta bort överflödigt fett från området. Denna typ av fettsugning kan också bidra till att förbättra käklinjen och skapa ett mer ungdomligt utseende.

De bästa kandidaterna för fettsugning av hakan och halsen är de som är vid god allmän hälsa och har realistiska förväntningar på resultatet av ingreppet.
Fettsugning är inte en viktminskningsbehandling, så patienterna bör vara vid eller nära sin idealvikt innan de genomgår operationen.

Patienterna bör också ha god elasticitet i huden för att uppnå optimala resultat av ingreppet.

Men allt detta ser personalen på Bella Kliniken till att du förstår och har koll på. Men vi kan köra en liten smygstart här!

Det första steget för att förbereda sig för hak och fettsugning på halsen är att boka in en konsultation med den doktor ansvarig för denna behandlig på Bella Kliniken. Under samtalet kommer hon eller han att utvärdera din allmänna hälsa och diskutera dina mål för ingreppet. Så väl kommer han eller hon att utföra en fysisk undersökning av din haka och hals för att avgöra om du är en bra kandidat för operationen. Om du bedöms vara en bra kandidat kommer han att utarbeta en skräddarsydd behandlingsplan för dig.

Nästa steg är att förbereda sig för operationen. Detta innebär bland annat att sluta röka, om du är rökare, och att undvika mediciner eller kosttillskott som kan späda ut blodet eller öka blödningen. Du måste också ordna så att någon kör hem dig efter operationen och stannar hos dig under minst de första 24 timmarna efter operationen.

På operationsdagen får du allmänbedövning för att hålla dig bekväm under ingreppet. När du sover kommer läkaren att göra små snitt i huden nära hakan eller bakom öronen. Genom dessa snitt kommer han eller hon att föra in ett tunt rör som kallas kanyl och suga ut det överflödiga fettet. Hela proceduren tar vanligtvis mindre än två timmar.

Efter operationen måste du bära ett kompressionsplagg runt hakan och halsen i minst en vecka för att underlätta läkningsprocessen. Du kan också ha dräneringar på plats för att avlägsna överflödig vätska från området. Dessa avlägsnas vanligtvis inom några dagar.

Men som sagt, allt detta går läkaren igenom med dig under alla era möten inför vald behandling.

Hakkorrigerring hos Bella.K

Att utföra en hakkorrigering är en permanent förändring.

Detta utförs med hjälp av implantat som placeras på hakbenets framsida.
Snittet läggs under hakan eller alternativt på insidan av underläppen.

Hela ingreppet tar cirka 1-2 timmar och utförs under allmänbedövning. Återhämtningstiden är vanligtvis kort och de flesta återgår till arbetet nästa dag. Det kan finnas en viss svullnad under några dagar som kan kontrolleras med is och smärtstillande medicin.

Om du funderar på att genomföra ett sådant ingrepp föreslår jag att du tar kontakt med Personalen på Bella Kliniken, med deras expertis kan du vara säker på att du kommer få vackra och naturliga resultat

Hak korrigering är permanent förändring. Den utförs med hjälp av implantat som placeras på framsidan av hakbenet.
Snittet placeras under hakan eller alternativt på insidan av underläppen. Hela ingreppet tar cirka 1-2 timmar och utförs under allmän bedövning.

Återhämtningstiden är vanligtvis kort och de flesta återgår till arbetet samma dag eller nästa dag. Svullnad under några dagar är normalt och kan kontrolleras med is och smärtstillande medel.

Om du överväger ett sådant ingrepp föreslår vi att du kontaktar personalen på Bella Klinken. Med deras expertis kan du vara säker på att du får ett vackert och naturligt resultat.

Läppförstoring med naturliga och vackra resultat

 

Läppförstoring kan utföras med hjälp av två behandlingar.
Den första är med hjälp av injicerbara fyllmedel och den andra är med hjälp av fetttransplantation.

Injicerbara fyllmedel består av olika material som kollagen, hyaluronsyra och silikon. Fetttransplantation innebär att man tar fett från ett annat område av kroppen, t.ex. från låren eller skinkorna, och injicerar det i läpparna. Denna metod anses vara mer permanent än injicerbara fyllmedel.

Läppförstoring kan ge dig fylligare och mer fylliga läppar. Det kan också bidra till att minska uppkomsten av rynkor och fina linjer runt munnen. Läppförstoring är ett populärt kosmetiskt ingrepp som i de flesta fall kan utföras snabbt och enkelt.

Det med Bella Kliniken är att allt utförs på en och samma plats, nämligen på kliniken. -7,01en med l Det finns ett antal olika metoder som kan användas för att uppnå önskat resultat. Vilken typ av läppförstoringsprocedur som är rätt för dig beror på dina individuella mål och målsättningar.

Om du överväger läppförstoring är det det är viktigt att du rådgör med en kvalificerad och erfaren specialist på Bella Kliniken för att diskutera dina alternativ. Under konsultationen kommer specialisten att bedöma dina läppar och ansiktsdrag för att bestämma den bästa behandlingen.

Men om du kan vara säker på att du får perfekta, & naturliga resultat hos Bella Kliniken.

 

Pannlyft hos Bella Kliniken, naturligt resultat

 

Pannlyft är ett allt vanligare  ingrepp som kan hjälpa till att vrida tillbaka klockan på åldrande hud. Ett pannlyft kan fräscha upp ditt utseende genom att minska rynkor och huvor i pannområdet.

Huden runt ögonen är känslig och är ofta det första stället som visar tecken på åldrande. Om du har hängande ögonlock eller djupa rynkor över pannan kan en ögonbrynslyft vara rätt för dig.

Ett ögonbrynslyft, även kallat pannlyft, är ett kirurgiskt ingrepp som förbättrar utseendet på pannan, ögonbrynen och de övre ögonlocken. Det kan korrigera hängande ögonbryn, djupa rynkor i pannan och hängande hud i de övre ögonlocken.

Brynlyft utförs vanligtvis som ett polikliniskt ingrepp, vilket innebär att du kan gå hem samma dag. Operationen tar cirka 1-2 timmar och du kommer att vara under allmänbedövning.

Efter operationen kan du förvänta dig en viss svullnad och blåmärken runt ögonen, som bör försvinna inom en vecka eller två. Du kommer också att ha några stygn som måste tas bort efter ca per vecka.

De flesta känner sig redo att återgå till arbetet och sina normala aktiviteter inom 10 dagar efter operationen. Du bör dock undvika ansträngande aktiviteter.

Bella Kliniken ser till att ni får den information och kontakt ni behöver med kirurgen.

10 år yngre med en enkel behandling på 1 timme

Ögonlocksplastik är en behandling man kan genomgå ifall man ser trött ut hela tiden eller har problem med synen. Det kan också göras av kosmetiska skäl för att få ögonen att se större och ungdomligare ut.

Du kan vara säker på att personalen på Bella Kliniken finns där för dig och ser till att du genomgår det som är rätt för dig, med bred erfarenhet och djup kunskap inom kirurgiska ingrepp och skönhetsoperationer.

Ögonlocksplastik är ett enklare ingrepp än en fullständig ansiktslyftning och kan ta så lite som 45 minuter. Effekterna kan dock vara mycket dramatiska (positivt sätt) och du kan känna dig fräsch och se flera år yngre ut.

Bella Kliniken står bakom alla sina genomförda behandlingar, de har en otroligt bra respons från alla behandlade, enastående resultat man kan se över på före och efter bilderna på hemsidan.

Om du funderar på ögonlockskirurgi är Bella Kliniken det perfekta stället för dig. De erbjuder en kostnadsfri konsultation för att diskutera dina alternativ och svara på alla frågor du kan ha.

Deras kirurger är högt kvalificerade och erfarna, och de använder den senaste tekniken för att se till att du får bästa möjliga resultat. Kontakta dem idag för att boka din konsultation!

Påsar under ögonen? Inte längre, efter en timmes behandling, piggare än någonsin

 

kirurgiskt behandling för påsar under ögonen, med ett enkelt ingrepp kan man bli av med påsar under ögonen. Kirurgisk behandling av påsar under ögonen är ett enkelt ingrepp som kan hjälpa dig att bli av med påsar under ögonen.

Den här typen av operation utförs vanligtvis i öppen vård, vilket innebär att du kan gå hem samma dag. Operationen är relativt snabb och enkel, och den kräver inte mycket återhämtningstid.

Den vanligaste typen av operation för påsar under ögonen kallas blefaroplastik. Detta förfarande innebär att man gör ett snitt i huden runt ögat och sedan tar bort överflödigt fett och vävnad. Huden fästs sedan igen med stygn eller häftklamrar.

En blefaroplastik kan utföras på både övre och nedre ögonlocken. I de flesta fall opereras endast ett ögonlock åt gången. Operationen tar vanligtvis en till två timmar och du kommer att vara vaken under ingreppet.

Efter operationen kommer du sannolikt att uppleva en viss svullnad, blåmärken och rodnad runt ögonen. Dessa biverkningar bör avta inom en vecka eller två. Du kan också ha lite tillfällig domning eller stickningar runt snittstället.

De flesta kan återgå till sina normala aktiviteter inom en vecka, men det kan ta upp till en månad innan snittet läker helt.

Kirurgisk behandling av påsar under ögonen är i allmänhet säker och effektiv.  Skulle du vara intresserad så föreslår jag att du kontaktar personalen på Bella Kliniken.

Du kommer bli ofantligt nöjd, från vad jag vet blir man som familj med kliniken då de är så måna om att du ska må bra. Lycka till du

Fina öron med en timmes behandling hos Bella Kliniken

Genomgå en öronplastik behandling kan vara en nervpirrande upplevelse. Själva operationen är vanligtvis snabb och smärtfri, men tanken på att någon ska operera dina öron kan vara skrämmande.

Om du funderar på öronplastikkirurgi är det här några saker du bör veta, och de kan Bella Kliniken hjälpa dig med.

Öronplastikkirurgi kallas också för otoplastik eller öronpinnning. Den målet med operationen är att förbättra utseendet på dina öron genom att göra dem mindre synliga eller vad det är ni är ute efter.

Detta kan göras genom att korrigera missbildningar, minska storleken på stora öron eller omforma missbildade öron.

Ett enkelt ingrepp, att göra öronplastik tar ca 1 timme, och du kommer att få narkos bedövning.

Efter ingreppet kommer du troligen att ha lite blåmärken och svullnad runt öronen. Detta är normalt och kommer att försvinna inom några veckor. Du kan också ha lite obehag,
men detta kan lätt hanteras med hjälp av metoder som personalen på Bella kliniken kommer gå igenom med dig.

Genomgå enkla hudbehandlingar hos Bella Kliniken

Om du vill genomföra hudbehandlingar har Bella Kliniken en hel del att välja mellan.

De erbjuder IPL , laserbehandlingar och skönhetsinjektioner.
Om du vill få ett nytt utseende, de kan verkligen hjälpa dig med detta. Så vad är för dig? Ska du kanske ha en dermapen behandling, eller kanske du helt enkelt ska du carboxy behandling.

Sluta övertänk och ta dig till Bella Kliniken på en Konsultations, kostnadsfri dessutom.

Hudbehandlingar är ett bra alternativ av olika anledningar, bland annat för att förbättra ärr, jämna ut hudtonen och minska rodnad.
Man kan föryngras med flera år genom otroligt enkla behandligar.

Bella Kliniken erbjuder ett brett utbud av hudbehandlingar som passar dina behov. Oavsett om du är ute efter hårborttagning med laser, IPL eller skönhetsinjektioner har de en behandling för dig

Vänta inte längre, åk till Bella Kliniken, stället för dig som vill ha naturliga resultat du kommer vara nöjd med.

De erbjuder också ett brett utbud av produkter till försäljning, så att du kan ta hand om din hud hemma också.

Det finns många anledningar att besöka Bella Kliniken!

Hårborttagning med laser hos B.K Helsingborg

Hårborttagning är ett enkelt behandling, med goda resultat. Den kan användas på alla delar av kroppen, även i ansiktet, och passar både män och kvinnor. Behandlingen är snabb och de flesta behöver bara några minuter för att ta bort oönskade hårstrån.

Det finns ingen smärta eller obehag i samband med behandlingen, och den kan göras bekvämt på en och samma plats, Bella Kliniken.

Om du letar efter ett sätt att ta bort oönskade hårstrån ska du överväga hårborttagning. Det är ett säkert och effektivt sätt att uppnå en slät och felfri hud.

Har du mycket hår på någon oönskad plats, du är inte ensam. Många människor har oönskat hår som de vill bli av med. Det finns ett antal sätt att ta bort oönskat hår, men vissa metoder är mer effektiva än andra.

Hos Bella Kliniken kan du göra allt smidigt och enkelt, med någon som vet precis vad din hud klarar av.

Hårborttagning är en populär metod för att ta bort oönskat hår. Det är snabbt, enkelt och relativt smärtfritt.

Det är dock viktigt att notera att hårborttagning inte är permanent. Håret kommer så småningom att växa tillbaka, så du måste upprepa processen regelbundet om du vill hålla din hud slät och hårfri.

Om du överväger hårborttagning finns det några saker du bör veta. och allt detta kan du få hjälp med att förstå behandlingen och processen bättre.

Åder och kärlbråck nu ett minne blått

 

En behandling för kärl och åderbråck, detta behandlas med en laser som heter Nd:YAG, vilket är ett mycket effektivt och smärtfritt sätt att lösa problemet.

Laserbehandling av kärl- och åderbråck kan vara ett mycket effektivt och smärtfritt sätt att ta itu med problemet. Nd:YAG-laserbehandling används ofta för att behandla dessa typer av vener, eftersom det är ett mycket kraftfullt och exakt verktyg.

Denna laserbehandling kan vara mycket effektiv för att behandla både stora och små vener. Det är också ett relativt smärtfritt förfarande, vilket ofta är en viktig faktor för patienter som överväger detta behandlingsalternativ.

Det är en enkel behandling som tar ca 30 minuter att genomföra, och det finns ingen stilleståndstid förknippad med det
Det betyder att du kan återgå till dina normala aktiviteter omedelbart efter behandlingen.

Det finns vanligtvis inga biverkningar i samband med denna behandling, men du kan uppleva en lätt rodnad och svullnad runt behandlingsområdet. Dessa biverkningar bör försvinna inom några dagar.

Om du kämpar med kärl- eller åderbråck kan laserbehandling vara ett bra alternativ för dig.
Det är ett säkert och effektivt sätt att behandla problemet, och det kan göras på relativt kort tid.

Om du har några frågor om detta behandlingsalternativ, se till att prata med De experter som finns hos Bella.K.

LPG-Behandling hos Bella Kliniken, inga spår av något ingrepp efter LPG

Att genomgå LPG-Behandling efter operation kan hjälpa din hud att läka snabbare och kännas mjukare.
LPG Endermologie-behandlingen kan också hjälpa till att förbättra utseendet på ärr och bristningar.

LPG Endermologie kan också bidra till att förbättra utseendet på celluliter genom att bryta ner de fettceller som orsakar den grumliga effekten på huden.

Behandlingen kan också stimulera blodflödet och lymfedräneringen, vilket kan bidra till att minska vätskeretention och svullnader.  Detta är en enkel behandling

Du kan diskutera en enkel behandlingsplan med experterna på Bella Kliniken i Helsingborg eller din läkare, beroende på din huds tillstånd så kommer ni tillsammans fram till rätt typ av behandling för dig.

Coolsculpting , få bort fettet smidigt för evigt 

Forma och få bort  med den unika metod som skulpterar din kropp genom fettfrysning teknik. Genom att frysa fettcellerna minskar CoolSculpting antalet fettceller i kroppen, vilket ger en skulpterad och vackrare kroppsbyggnad.

Denna innovativa behandling är säker och effektiv och har presenterats i många populära program som The Doctors och The View. CoolSculpting är något de på B.K står bakom starkt att de endast åstadkommer .vackra naturliga resultat.

Om du är intresserad av att lära dig mer om CoolSculpting, eller om du vill boka en konsultation för att se om denna behandling är rätt för dig, vänligen kontakta personalen på Bella kliniken redan idag. de svarar gärna på dina frågor och hjälper dig att uppnå den vackra kropp du önskar.

Bukplastik med Otroliga resultat, När du gjort din viktnedgång

Om du är bekymrad över överflödig hud vid buken kan en bukplastik, även kallad “bukplastik”, vara rätt för dig. Detta öppenvårdsförfarande stramar åt huden och musklerna vid buken, vilket ger en plattare, spänstig och mer tonad mage.

Är jag en bra kandidat för en bukplastik?

De flesta som genomgår det här ingreppet är män eller kvinnor som nyligen har gått ner mycket i vikt, antingen genom bariatrisk kirurgi eller genom diet och motion.

Graviditet kan också leda till att bukhinnan sträcker sig och lossnar, vilket gör en bukplastik till en idealisk efterbehandling . Detta passar både män och kvinnor lika mycket. Är man mån om sin kropp kan detta vara precis vad man behöver.

Som med alla kosmetiska ingrepp är det viktigt att du har realistiska förväntningar på vad en bukplastik kan göra för dig.

Detta ingrepp kan ge dig en plattare och mer tonad mage, men det kommer inte att ge dig sexpacksmuskler. Om du är ute efter dramatiska viktminskningsresultat är detta inte rätt ingrepp för dig. utan viktminskningen kräver eget arbete också, de fungerar på två sätt.

Bella Kliniken finns här för dig när du är redo.

När du är redo kan du kontakta personalen på kliniken, där kan ni prata igenom dina förväntningar och tankar kring det hela, så att du kan vara säker på att en bukplastik är det bästa ingreppet för dig.

Boka en konsultation idag!

Hudbehandling hos Bella Kliniken, Hur ung vill du vara?

Innan en behandling min bekanta skulle göra en hudbehandling, när vi pratat med vänner och du gått igenom alternativen hos olika kliniker så var det ingen tvekan om att man vill till Bella kliniken.

Med en behandling hos Bella Kliniken har du alltid 12 månadersgaranti på resultatet. Det betyder att om du inte är nöjd med resultatet av skönhetsbehandlingen kan du komma tillbaka för en gratis korrigering inom 12 månader efter den ursprungliga behandlingen.

Bella Klinikens skönhetsbehandlingar är alltid skräddarsydda för individen. De använder sig aldrig av en “one size fits all”-metod – varje behandling är unik och personlig för att säkerställa att du får bästa möjliga resultat.

Utöver den ursprungliga garantin så finns där förlängningar, dessa är till otroliga priser, vilket tyder på hur självsäkra de är på sin grej på B.K.

De använder endast de senaste och mest effektiva skönhetsbehandlingarna och teknologierna, och deras erfarna team av läkare och sjuksköterskor uppdaterar ständigt sina kunskaper för att se till att de erbjuder de allra bästa behandlingarna som finns tillgängliga.

På Bella Kliniken är din säkerhet alltid deras högsta prioritet.

Alla deras skönhetsbehandlingar utförs i en ren och säker miljö och dom följer strikt steriliseringförfaranden.

Om du vill ha vackra och naturliga resultat av dina skönhetsbehandlingar är Bella Kliniken rätt ställe för dig. Kontakta dem idag för att boka en konsultation och få veta mer om deras skönhetsbehandlingar.

Du kommer tacka dig själv

Nordquisttekniken, otroligt naturligt resultat vid bröstimplantat

När Bella kliniken lägger implantat i brösten lägger de alltid det bakom muskel i bröstet, detta ger alltid bäst resultat och detta gör de med en smidig teknik.

Denna tekniken heter Nordquistekniken, genom ett litet snitt högt upp i armhåla går de in, lägger implantatet bakom bröstmuskel för ett naturligt vackert resultat och ser till att du inte har några som helst ärrbildningar vid brösten.

Så skulle ni vilja lägga in implantat så är det Nordquisttekniken som gäller,boka en tid hos Bella Kliniken idag för att få ett vackert, naturligt resultat

Skönhetsbehandlingarna på Bella Kliniken är förstklassiga och mycket prisvärda. Du kan få en mängd olika skönhetsbehandlingar utförda där.

Att lägga implantat i brösten är vad de är riktigt bra på, så om det är något du överväger att göra bör Bella Kliniken vara din första kontaktpunkt

De placerar alltid implantaten bakom muskeln i bröstet för att ge dig ett naturligt utseende och på grund av deras teknik kommer det inte att finnas något ärr överhuvudtaget.

Boka en tid hos Bella Kliniken idag.

Din kropp, dina skönhetsbehandlingar, Bella Kliniken

 

Det finns mycket man kan genomgå när det gäller Skönhetsbehandlingar, olika behandlingar för olika områden. 

En del behandlingar fungerar även för andra platser på kroppen.  Några behandlingar är ansiktslyft, bröstlyft, bröstförstoring, fettsugning, bukplastik och skinklyft.

Det finns också olika typer av behandlingar för huden, t.ex. ansiktsbehandling, kemisk peeling, mikrodermabrasion och laserbehandling av huden.

Det finns också olika typer av hårborttagning: elektrolys, laserhårborttagning och självklart andra.  Alla dessa kan bidra till att framhäva din skönhet.
Men det viktigaste är att vara säker på den du är, för det är det vackraste av allt.

Så om du vill känna dig vackrare, , och har något särskilt i åtanke som du vill korrigera bör du se över Bella Kliniken som är ett av de främsta klinikerna inom skönhets behandlingar genom kirurgiska och icke kirurgiska behandlingar.

På Bella Clinic erbjuder vi ett komplett utbud av kirurgiska och icke-kirurgiska behandlingar.
Vi förstår att varje patient är en individ med unika behov och problem. Vårt mål är att ge dig bästa möjliga resultat i en säker och bekväm miljö.

De erbjuder kostnadsfria konsultationer, så kontakta gärna de på kliniken för att boka in ett möte.
Ni kommer tacka er själva för att ni överväger Bella.

Ta han om dig själv som man, Skönhetsbehandlingar för män hos B.K

Skönhetsoperationer för män blir mer och mer populära för varje år. Samhället accepterar idén att män kan vara lika angelägna om sitt utseende som kvinnor, och det finns ett växande antal alternativ som står till deras förfogande.

Här är fem av de mest populära skönhetsingreppen för män: Detta är känt faktum när du kommer till Bella kliniken, här är en plats för alla. Alla som vill ta hand om sig själv.

  1. Hårtransplantationer – Eftersom skallighet blir allt vanligare hos män blir hårtransplantationer ett alltmer populärt alternativ. Detta förfarande innebär att man tar hår från en annan del av kroppen och transplanterar det till det kala området.
  2. Fettsugning – Fettsugning används ofta för att avlägsna överflödigt fett från buken, bröstet eller halsen. Det kan också användas för att skulptera kroppen till en mer önskvärd form.
  3. Näsoperation -Näsoperation är en av de vanligaste kosmetiska ingreppen för män. Den kan användas för att ändra näsans form, förbättra andningen eller korrigera något medfött.
  4. Ögonlockskirurgi – Även känd som blefaroplastik, kan detta ingrepp användas för att ta bort överflödig hud från övre eller nedre ögonlocken. Det kan också bidra till att förbättra synen hos äldre patienter.
  5. Faceliftning – En ansiktslyftning kan bidra till att minska rynkor och andra ålderstecken. Det kan också bidra till att förbättra ansiktets övergripande kontur.

Som du kan se finns det ett antal olika alternativ för kosmetisk kirurgi för män.

Om du överväger om du vill göra något av dessa ingrepp bör du kontakta en kvalificerad plastikkirurg från Bella Kliniken för att diskutera dina alternativ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *