Mingel på röda mattan igen

Ikväll Mingel på Röda mattan och Bubbel ????på bokrelease av Gigolon som hålls i Franska reformerta kyrkan

???????????????????????????????????????????????????????????????? Romanen GIGOLON för oss till den slutna världen av välbärgade kvinnor, intriger, sexscener och psykologisk manipulation. Det är en historia om egoistiska mäns fällor, hot och utpressning, manligt bedrägeri och den kvinnliga eviga strävan efter romantik och kärlek.
ALICIA är övertygad om att hon har gjort ett stort kap – äntligen har hon träffat den stora kärleken.
MARCEL söker målmedvetet en rik, medelålders kvinna och inriktar sig på status- och prestigeområdet Östermalm, en samlingsplats för Sveriges rikaste.
Han är född och uppvuxen i ett fattigt hem. Sitt liv i Sverige startar Marcel i ett invandrartätt område i Botkyrka – ett liv han snabbt ville bort ifrån. Marcel har sällan pengar med sig, han låter andra i sitt sällskap betala. Han är sparsam och kräver att varenda krona han lägger ut ska swishas tillbaka.
Meningen med livet för en sådan person är intima relationer med ensamstående förmögna kvinnor som kan ge dem själva ett rikt liv. För en sådan man är det lättare att lura och stjäla pengar från en förälskad kvinna än att tjäna sitt uppehälle ärligt.
Detta är en man med stora anspråk. Fysiskt arbete äcklar honom, men han vill leva bra. Rika, ensamstående damer med låg självkänsla förförs av gigolons charm och vackra utseende. För att hålla en sådan man bredvid sig är de redo för allt, inklusive deras herrars fullständiga underhåll.
Mingelmaten ikväll kom från www.instagram.com/lamadrina44/
Kurdo Baksi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *