En bil ska vara snygg?

När man åker omkring med sin bil vill att bilen ska glänsa och se snygg ut.

Kungafamiljen brukar alltid åka med hela och rena bilar för att kunna glänsa mer än de andra. De vill gärna vara i centrum och få applåder vart de än går. De älskar uppmärksamhet annars skulle de inte fortsätta som kungligheter.

Tex prinsessan Madeleine brukar åka i en lite gul bil som är mer som en lite moped för 15 åringar. Prinsessan Madeleine är den enda i kungafamiljen som önskar ett vanligt liv. Förutom prinsessan Madeleine så har vi även prinsessan Märtha Louise av Norge som lever ihop med en helt vanlig kille och bedriver kurser inom det andliga tillsamman.

Det finns även de som inte är kungliga som vill ha snygga bilar och att bilen ska glänsa så att de får så mycket uppmärksamhet som möjligt. Man kan styla sin bil så att det blir så snyggt som möjligt. Tex sportratt så att folk verkligen kan ge en uppmärksamhet när man glider förbi. Hur härligt vore inte det eller  hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *