Ska man tro på kinesiska lyckokakor?

Dessa visdomsord har jag fått av kinesisk visdomskakan.

Dessa ord ska jag ta med mig vidare och se vad som händer. Good things will come to you when the time is right.

Lyckokaka är en asiatisk-amerikansk hård kaka som man får som dessert på kinarestauranger i USA och vissa andra länder. Du får dem också här i Sverige och kan dessutom köpa dem i vissa livsmedelsbutiker. Kakan, som vanligtvis är bakad på mjöl, socker, olja och vanilj, innehåller en liten papperslapp på vilken det står skrivet visdomsord, en vag spådom eller en serie med lyckonummer. Ovan kan ni läsa vad som stod i min lyckokaka. Tror man på orden så sker dessa ord också.

Du kan göra egna lyckokakor och skriva lite längre texter

Kinesiska lyckokakor är inte så söta eller så goda. Du kan göra goda kakor tex smördegskakor och i den lägga in visdomsord som personen som äter kakan bör tänka på. Dessa kan du senare sälja vidare till hotell, restaurang och caféer runt om i landet. Du kan även sälja in dem till olika livsmedelsbutiker. Det är alltid i början man behöver kapital för att kunna expandera och köpa in den mängd dina leverantörer kräver av dig att du ska köpa. För andra gången du köper in då har du ju tjänat lite pengar och kan investera tillbaka dessa pengar i ditt bolag. Så lite rörelsekapital vore inte alls fel i början av ditt företagande.

I dag är det många människor som har idéer på hur de ska göra med sina företag. Få människor förstår att en lån kan vara en investering för deras framtid. Kanske i framtiden blir det inte ens lika lätt att få rörelsekapital och liknande likvida medel. Så passa på nu så att du också kan vara trygg i din nystartade härliga bolag som gör människor motiverade till att tänka mer positivt tanke på alla visdomsord de går omkring med.

Många människor har otur i livet så då kan det vara bra med en kaka för att få in mer tur. Vill du ha med dig mer tur i livet så kan du alltid köpa en kaka som du tycker om och själv lägga in en lapp i kakan. Vips så kommer du att ha tur hela dagen för det är du värd. Alla människor är värda lite tur i livet bara de köper en kaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *