Mer konst av mig och massage

Jag är både musiker och konstnär

Nedan ser ni mer konst av mig en nice Coctail blev det idag ????Make Love Not war????????och en ????????

illbax med Nice Massage hos Hyginos Massage therapist vill du oxå få tid gå in på www.massagebyhyginos.com på instagram; massagebyhyginos eller mobil ;0700944942 vasilios ???????????????????????????????????????????????? Längre ned i inlägget finns texter från Bibeln. Läs och begrunda!

Efesierbrevet 6:10-20 Svenska Folkbibeln 2015

Den andliga vapenrustningen
10 (A) Till sist, bli starka i Herren och i hans väldiga kraft. 11 (B) Ta på er hela Guds vapenrustning, så att ni kan stå emot djävulens listiga angrepp. 12 (C) Vi kämpar inte mot kött och blod, utan mot furstarna, mot makterna, mot världshärskarna här i mörkret och mot ondskans andemakter i himlarymderna. 13 (D) Ta därför på er hela Guds vapenrustning, så att ni kan stå emot på den onda dagen och stå upprätt när ni fullgjort allt.
14 (E) Stå alltså fasta, med sanningen som bälte runt höfterna och klädda i rättfärdighetens pansar. 15 (F) Bär som skor på era fötter den beredskap som fridens evangelium ger. 16 (G) Ta dessutom[a] trons sköld, med den kan ni släcka den ondes alla brinnande pilar. 17 (H) Ta emot frälsningens hjälm och Andens svärd, som är Guds ord. 18 (I) Gör detta under ständig bön och åkallan och be alltid i Anden.
Var därför vakna och håll ut i bön för alla de heliga. 19 (J) Be också för mig, att ordet ges mig när jag öppnar min mun, så att jag frimodigt förkunnar evangeliets hemlighet 20 (K) för vilket jag är en ambassadör i bojor. Be att jag talar så öppet och fritt som jag bör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *