Kung på Norra Brunn

Kung på Norra Brunn med Dogge Douglas Doggelito Leon ???? — på Norra Brunn.

Hur ser en kväll ut på Norra Brunn? Här kommer lite info för er som undrar!

Klockan 17.30 (tis-lör) slår de upp dörrarna och inom kort kommer de första matgästerna. Självklart är restaurangen öppen även för de som bara vill ta ett glas i baren eller väntan på föreställningen. Under själva föreställningen har de ingen bordsservering då det skulle störa föreställningen och därför äter man innan showen. Baren är däremot öppen under hela kvällen. Showen är uppdelad i två akter med en paus emellan och under denna paus går det bra att beställa vid borden.

Öppettider

Restaurangen: Tisdag – Lördag 17.30 – 23.00
Kontoret: Tisdag – Fredag 10.00 – 16.00

Inträdet

200:-/ person + 20:- i garderobsavgift.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *