Missa inte detta tillfälle

Alla i Sollefteå på Old Oak Nattklubb 22-02 syns 19 mars ????????????????????

Alla härliga människor i Norrland missa inte detta tillfälle att träffa mig. Nu när Pandemin är över har människor längtat efter att få träffas, festa och bara umgås. Jag har varit i Norrland förut också och minns alla härliga människor som jag träffade förr. Hoppas få se så många av er som möjligt även denna gång.
Varmt välkomna alla Norrläningar ta med er släkt och vänner!

Vissa av mina vänner har svarat så här:

Haha det vill man ju inte missa, vore nice att skaffa nya roliga Sollefteå minnen tillsammans. Var grymt senast! ????Men sjuk låååång väntan på våra oxfiléer????men skyltarna var värda att åka och leta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *