Musikalen Att få stanna kvar med Claudia Unda

Nu ska jag väg på teater på Uppsala konsert och kongress har fått inbjudan av Claudia Unda att se musikalen Att få stanna kvar.

Jag träffade Claudia Unda och hela teamet bakom musikalen i går och tog bilder tillsammans. När jag klev in så hört de jag i högtalaren “glöm inte att kl 14 ska ni fotograferas”. Mitt i allt ville min kamera inte  fungera och då hade de dessutom annonserat ut på Konsert och Kongress att jag var där för att ta bilder och inbjuden av själva regissören Claudia Unda. Till slut fungerade kameran, men bilderna blev suddiga. Jag lovar er i dag ska jag ta bättre bilder så att ni tydligt ser alla som är med i musikalen.

I dag på kvällen ska jag se denna föreställning tillsammans med Emma och Madeleine.

Musikalen handlar om två ensamkomna flyktingbarn. Två systrar som har alla odds emot sig, och får möta ett nytt land med både glädje och sorg.

I huvudrollerna är det barn mellan 10-18 år ifrån föreningen CHANGES.

Manus och sångtexter och musik:
Frida Östman, Claudia Unda, Niclas Malmberg och Magnus Carlberg

Regissör: Claudia Unda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *