Mäklare bär alltid kostym

Mäklare brukar bära kostym för att se bra ut och för att göra ett bra jobb.

Hemligheten med att lyckas enligt vissa människor är att klä upp sig på jobbet så att du attraherar in andra som ser lika propra ut som dig. Därför är det många mäklare som klär upp sig för att kunna se extra bra ut och för att kunna inge förtroende till sina kunder som har anlitat dem. För om en mäklare gick omkring med vanliga kläder så skulle folk få för sig att de inte är lika duktiga på att sälja in sin idé.

Bästa sättet att vinna människors förtroende är att verkligen klä upp sig och gå i kostym som är hela och rena dessutom. Vissa människor kanske inte har förtroende när någon är klädd i vanliga kläder som tex pyjamas såsom de ser ut på en vanlig vardag. Detta är ju typiskt för hu riv människor tänker och känner dvs vi dömer hunden efter håret. Vi dömer ofta människor efter hur de ser ut och hur de klär sig. Detta är väldigt naturligt och något vi har gjort så långa som mänskligheten har funnits på denna jord. Djur gör inte så de kan känna På sig om en människa är bra ellr inte. De går verkligen inte efter hur en människa är klädd och skulle nog aldrig göra det. Djur går efter sina instinkter och detta borde vi människor också göra oftare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *