Naturen har sina älvor också

Vet du ens vad en älva är som man kan möta på i naturen?

Älvor var i folktron ett kollektiv kvinnliga naturväsen som i skymningen och vid soluppgången kunde ses dansa över ängar, öppna fält och mossiga marker. En känd älva är Tingeling i Peter Pan som spelade av Julia Roberts. De är som fjärliar fast med vingar. Jag har inga vingar men jag är lika snäll som en ängel ändå.

Bo ute i naturen i ditt drömhus om du ska på jakt

Din drömbostad avslöja vem du är dessutom så ta nu ditt vapenpaket och ge dig ut i skogen. För att kunna gå ut i skogen och naturen ofta med ditt vapenpaket så ska du också ha en bostad mitt i skogen. Tänk då på all fångst du kan få med dig hem när du är ute på jakt, bra va?

Jag kan avslöja en sak och det är att din drömbostad avslöjar vem du är enligt vissa tester man kan göra.

En av avslöjande saker tex är hur du vill att ett staket ska se ut runt ditt hus. Jag tex vill ha stenmur runt mitt hus med dörr och lås. Jag vill absolut inte att någon ska kunna ha insyn i min trädgård. Detta avslöjar också att jag heller inte låter någon komma in mig på livet och ser vilka känslor jag går och bär på.

Fast jag tror inte riktigt det stämmer. Jag har inga problem med att visa vad jag känner ändå vill jag ha en hög mur som gör att folk inte får insyn och inte kan kliva in hos mig. Jag vill ha kontrollen över mitt liv. Jag vill själv bestämma när jag är tillgänglig eller inte. Överraskande gäster är inget jag gillar då jag vill kunna styra själv över min tid här på jorden.

Stockholm växer hela tiden och ju mer det växer desto högre mur vill jag ha runt mitt hus.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *