Unikt smycke

I dag kom det

Så glad! Idag kom mitt halsband från Amarindio Inspiration. En colombiansk ara tillverkad av sjubarnsmamman Luz som tillhör urbefolkningen Embera Chami i Colombia. Halsbandet är gjort för hand precis som alla smycken och väskor som man finner på Amarindio Inspiration. Inspiration tillsmycken och väskor hämtas till störst del från naturen. Inget smycke eller väska är det andra likt, varje produkt är unikt i sitt slag.
Allt köps på plats i Colombia ???????? direkt från de tillverkande familjerna utan onödiga mellanhänder och dessutom går 5 procent av all försäljning tillbaka till familjerna för att ytterligare förbättra deras levnadsvillkor.
In på sidan och kolla och köp ditt eget unika smycke, antingen till dig själv eller som en present till någon du tycker om. Det här är presenter som gör gott! Följ bloggen och lär dig mer om Colombia.
Var med och stötta projektet och gör världen till en lite bättre plats att leva på. Boom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *