Solna Strand

Sponsrat inlägg i samarbete med Key Solutions

Fina lokaler och bra läge

Arkitektritade kontorsbygnaden Grow ligger i Solna strand. Snygga lokaler och proffsiga företag håller till här. Ett utav dessa företag är Key Solutions.

Key Solutions är ett företag som jobbar med sälj och marknadsföringslösningar. De jobbar med stora företag och har vunnit pris för att vara en av de  bästa arbetsplatserna i Sverige och till och med Europa. Vem skulle inte vilja jobba här? Att de dessutom har ett nybygt kontorslandskap är verkligen grädde på moset. Solna strand ligger också bra till om man pendlar till sitt jobb.

Key Solutions koncern består av närmare 200 medarbetare och att med så många medarbetare bli utsedd till en av de bästa arbetsplatserna av Great Place to Work Institute tycker jag säger väldigt mycket. För er som söker jobb och vill jobba på en av Europas bästa arbetsplatser, sök hit!

På sommaren kan man dessutom ta båten hit. Båten går mellan Klara Mälarstrand och Solna strand. Efter jobbet kan man ta sig en tur med båsten in till stan, hur härligt låter inte det! Att på fredagen ta båten och åka in till stan för att äta en god middag låter som en väldigt bra avslutning på veckan tycker jag.

Jag förstår att företag väljer att hyra in sig i dessa lokaler. Nytt, fint och gjort för hur vi jobbar numera. Att trivas på sin arbetsplats är otroligt viktigt och jag tror verkligen att jag skulle trivas i ett kontor i Grow och Solna Strand. Det tvivlar jag inte alls på! Jag förstår varför Key Solutions valde att flytta sitt kontor hit.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *