Umeå

Burmans Musik i Umeå

Blev lite sjyssta skivor med bra musik på sveriges äldsta skivbutik sen 110 år Burmans Musik i UMEÅ.
Välkommen till Sveriges äldsta skivaffär. Här får du leta runt bland välfyllda skivbackar med gammal vinyl, snacka musik med andra skivfantaster och ta del av de senaste skivsläppen. Oavsett om du gillar rock, jazz, soul, country, blues eller pop RAP , hip hop , Reagge hittar du något hos oss!
SKANDINAVIENS ÄLDSTA SKIVAFFÄR
Vår historia är unik och liknar nog ingen annans. Burmans har sålt skivor i snart 110 år. Utbudet blev så populärt bland Umeåborna att familjen Burman startade en egen musikavdelning för skivorna år 1949. Sedan tidigt 60-tal finns skivbutiken längs shoppinggatan mitt i centrum. Idag är Burmans Musik Skandinaviens äldsta skivbutik, vilket vi är riktigt stolta över och kämpar för att förbli.
UMEÅS MEST INTIMA MUSIKSCEN
Burmans Musik må vara litet till ytan med sina 35 kvadratmeter men här arrangeras storslagna livekonserter varje vecka mitt bland skivbackar och vinyllådor. Några artister som har uppträtt genom åren är Peter LeMarc, INVSN, Sofia Jannok, Markus Krunegård, Pernilla Andersson, Kee Marcello m.fl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *