TRO

Ordet TRO är firandet av seger

Koncentrera dig idag på ordet TRO som vinner.

Ordet TRO är firandet av seger. Ordet tro PRODUCERAR glädje som inte går att beskriva. Det ger förtroende. Det ger hopp. Det ger det välsignade livet.
Tron ​​är segern som övervinner världen. Tro ger dig segern i ditt personliga liv. I ditt yrkesliv, i ditt andliga liv. Tron ​​ger dig seger över sjukdom. Tro ger dig seger över rädsla och osäkerhet om din framtid. Många människor blir rädda för det som händer i vårt land. De är rädda för sina barn. Tro ger seger över varje form av rädsla. Det ger seger över vanor och känslor som fängslar dig.
När satan viskar till dig att du inte har tillräckligt med tro. Gå till Romarbrevet 12:3 : ” Gud har gett varje man och varje kvinna ett mått av tro, du har den tron ​​du behöver för att segra just nu i alla dimensioner av ditt liv, du behöver bara lära dig hur du löser det”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *