Finska självständighetsdgen

Firar lite i förväg

Börjar lite i förväg att fira FINSKA SJÄLVSTÄNDIGHETSDAGEN. Med Botkyrka Brandstation och feta Botkyrka mössor
Finlands självständighetsdag den 6 december handlar om att hedra minnet av dem som miste livet i kampen för självständighet, både i det första och i det andra världskriget. Familjemedlemmar och vänner samlas för att avnjuta middag hemma eller på en restaurang.
Att följa med den direkta tv-sändningen från presidentens självständighetsmottagning och kritiskt granska gästernas dräkter och beteende är en mycket älskad tradition i dessa dagar. En del människor deltar också i ett fackeltåg eller besöker soldatgravarna på kyrkogårdarna. Blåvita ljus placeras på fönsterbräderna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *