kul prata lite musik med per Gessle och se unplugged showen

Unplugged

I dag blev det “unplugged show” med Per Gessle. En av våra största artister och låtskrivare som åker ut på Sverigeturné i november och december 2021 med ”Per Gessle Unplugged”. Efter utsålda konserter i Tylösand i somras får nu hela landet ta del av Per Gessle i en akustisk och intim live-miljö – där klassiska hits från hans karriär som soloartist, Gyllene Tider och Roxette är att vänta!

Per Gessles låtskatt är tveklöst en av Sveriges mest uppskattade och framgångsrika. Nu åker Per ut på en resa tillsammans med ett band bestående av Roxette-musikanterna Clarence Öfwerman, Christoffer Lundquist, Magnus Börjeson och sångerskan Helena Josefsson. Turnén sträcker sig över större delar av Sverige ????????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *