Så här gör du Kvalitetskontroll av modekläder

Det finns olika kläder och tex så finn en dam kollektion och det hela börjar med dam kappor och kommer att utvecklas mer och mer. Det finns stora planer till att producera en hel kollektion för den moderna business kvinnan.

Du kan tex boka en tid med någon som gör mode för kläder och diskutera fram vad som är trendigt just nu. Tex ta fram kappor för kvinnor. Har du ej råd att producera så får du kanske fundera över vilka tillgångar du har för att kunna sy ihop lite kappor. Börja med ett litet lager och sedan öka detta med tiden. Vänd dig till privata klädbutiker och fråga om de kan köpa in dina kappor.

Vi hade ett möte på  kontor i centrala Uppsala för att gå igenom vissa riktlinjer. Även diskuterat om man kanske ändå borde ta ett i början när man syr upp kappor.

Hur kontrollerar man om kläder har bra kvalité

Det är superenkelt du tar helt enkelt och klämmer i tyget ordentligt. Sedan när tyget vecklar ut sig ska den ta samma form igen. Om den inte tar samma form utan har blivit skrynklig så är det inte bra kvalité. Ett tyg ska vara slitstarkt och det har tex de damkappor som man funderar på att ta fram.

Jag behöver numera en walk in closet och detta ska jag ordna när jag byter bostad för nästa år har jag som plan att flytta. Det viktigaste för mig i en bostad är en walk in closet så att man får plats med alla sina kläder. Finns inget värre än när man har kläder på hög och inte ens minns vad man äger för kläder.

Jag behöver därför lite tips och råd för att få en snygg inredning när jag ordnar en walk in closet. Då tänkte jag mig att just Press son kan hjälpa till med att inreda min walk in closet. Hos Press son kan du även få hjälp med butiker, restauranger, kontor och showroom men också garderobslösningar och mindre klädställningar till privata hem. Det enklaste är att kontakta dem så kan du berätta vilken idé du har och tillsammans komma fram till något som passar dig.

Slösa inte på dina pengar. Fast detta är lättare sagt än gjort därför hjälper jag dig med mer detaljerade tips.

Man brukar säga på olika skolor att även en sparad krona är en tjänad krona. Eller köp inte saker du inte behöver för då måste du sälja saker du behöver i stället och det är inte kul Den som spar han har, ja det finns mycket jag skulle kunna tjata sönder mina bloggläsare med för att lära er hur ni ska spara pengar.

Spara pengar genom gamla och nya sätt

Det bästa sättet att spara pengar är att gå tillbaka till hur människor gjorde en gång i tiden när de saknade pengar. Man bytte helt enkelt ut gurka med tomater. Man gjorde tjänster och gentjänster och detta är det mest effektiva sätt att spara pengar på enligt många människor speciellt äldre generationerna. Har du barn tex så ska du inte följa med dem varje vecka till vecka till fotbollen. Ni kan turas om 3 familjer och ta varandras barn till fotbollen. Detta kommer innebär att 2 veckor i rad kommer du inte behöva slösa pengar på bensin. Du kan också spara mer tid och sedan ändå se fotbollen på instagram om folk nu uppdaterar den.

För att kunna göra vissa av dessa grejer så behöver du pengar också till att börja med. Du kan ju inte köpa en s.k bilmoped och Tessla helt utan pengar. Tessla är en riktig dyr bil och bilmopeden är nästa lika dyr som en vanlig bil.

Bästa tipsen till spara pengar:

 1. Jag läste en gång en tidning för länge sedan om hur du bjuder på en mycket billig middag. Du ska köpa torkade gula ärter och göra en ärtsoppa till dina gäster.
 2. Köp kläderna på en billig kedja tex EKOlist.
 3. Låna så mycket du kan från dina grannar tex salt och socker
 4. På Willys som finns över hela Sverige så är det halva priset på bröd efter kl 19.30 speciellt den som ligger på Björkgatan i Uppsala.
 5. Handla även på andra butiker som är billiga du tjänar på det i längden
 6. Plocka frukt och bär utomhus nu när det är sommar och även på hösten så klart
 7. Gå i stället för att ta bilen så sparar du på bensin eller köp en elbil
 8. Köp en moped som är konstruerad som en bil för du kan parkera dem överallt även om det inte ens är en parkeringsplats. Du behöver inte ens betala parkeringsplats för dessa bilar.
 9. Var utomhus mycket så sparar du på el.
 10. Satsa på en Tessla för då är din bensin helt gratis.
 11. Tala inte i telefon så ofta och sluta surfa i onödan
 12. Blogga och tjäna pengar på bloggen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *