NOICE musikalen

Så startades Noice

Uppe på ”Lilla” Cirkus på Djurgården för att se Noice Rockmusikalen som är såååå bra. Alla måste se den ????

????????????????????????????????????????#viärnoice Noice Rockmusikalen ????????????????????????????

Noice är en svensk punk/rockgrupp från Gustavsberg, som bildades 1977 av basisten Peo Thyrén, trummisen Robert Klasen, keyboardisten Freddie Hansson, gitarristen Robert Liman samt sångaren och gitarristen Hasse Carlsson. Medlemmarna var alla under 18 vid genombrottet som över natten gjorde bandet till ett av Sveriges mest populära.

Liman lämnade gruppen innan man gav ut debutalbumet Tonårsdrömmar 1979. Albumet gav bandet hitlåten “En kväll i tunnelbanan” och året därpå gav Noice ut sitt andra studioalbum; Bedårande barn av sin tid.

Klasen lämnade gruppen kort därpå och ersattes av Fredrik von Gerber. Denna uppsättning av bandet gav 1981 ut Det ljuva livet, där låten “Vi rymmer bara du och jag” återfinns, som gav bandet dess bästa singelnotering med en tredjeplats i Sverige. År 2013 gav bandet ut en ny version av singeln “En kväll i tunnelbanan” tillsammans med Dogge Doggelito.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *