Lite nice bio förhandsvisning

Förhandsvisning på bio

Bio idag och förhandsvisning på Serien ”Den Svenska Hip Hopens Pionjärer” där jag är med såklart och en serie som alla bör se som är intresserade av svensk Rap musik❤️????????????????????????????????
Idag har svensk hiphop en självklar plats på stora scener, prisgalor och i samhällsdebatten. Men vägen dit har, som ni vet, varit både lång och krokig.

I höst kommer den historien återberättas genom några av dom tongivande artisterna som var med när hiphopen hittade hem i Sverige.

Det var en underhållande, överraskande och betydelsefull resa från tidigt 80-tal till tidigt 00-tal, som nu blivit fyra lika underhållande och överraskande episoder på SVT.

Premiär på SVT Play

”Den Svenska Hiphopens Pionjärer” har premiär på SVT Play den 20 oktober, men vi vill bjuda in er som varit en del av den historien för en egen förhandsvisning dagen innan. Ingen media, bara häng och en tidsresa genom en av svenskt musiklivs mest spännande perioder.

Medverkande: Ken, Feven, Petter, Timbuktu, Organismen, Gordon Cyrus, ADL, DJ Rock Ski, DJ Salla, DJ Sleepy, Dogge Doggelito, Rodde, DJ Raz, Quincy Jones III, MC II Fresh, Kristina Adolfsson
och många fler.

Bakom serien ligger redaktionen som gjort musikjournalistik på SVT sedan mitten av 90-talet. Från ”Musikbyrån”, ”Dom Kallar Oss Artister” till ”Hitlåtens Historia” och nu senast ”Det Svenska Popundret”.

Ett svar på ”Lite nice bio förhandsvisning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *