×

I studion med Bästa Carola ❤️????????❤️

I studion med Bästa Carola ❤️????????❤️

Med Carola hela dagen

Idag uppe på Rigo Topaz studio för att göra klart låten ”Botkyrka” med Botkyrkas största Lysande stjärna ???? CAROLA som sjunger skjortan av oss små killar i kyckling ???? kedjan ❤️????????????kärlek till Botkyrka. Carola Häggkvist föddes i Hägersten 1966 men är uppvuxen i Norsborg i Botkyrka kommun. Hon är dotter till Jan Häggkvist (1939-2004) och Anita, född Andersson (1943-2004) och har en äldre syster.

Carolas skolgång och uppväxt

Carola startade sin skolgång på Borgskolan i Norsborg – Norra Botkyrka men när hon upptäckte att hon ville satsa på musiken så började hon 1976 i sångklasser vid mellanstadiet på Mariaskolan på Södermalm i Stockholm, och fortsatte sedan högstadiet på Adolf Fredriks musikskola i Stockholm. Hon blev troende på ett skidläger arrangerat av den kristna studentorganisationen SESG vintern 1979/80. och genombrottet kom i Melodifestivalen 1983 som hon vann blott 17 år gamal. ❤️????????????

 

Publicera kommentar