Sommarstugor

Sponsrat inlägg i samarbete med separett

Fantastiskt med en sommarstuga.

Nu är sommarstugesäsongen snart över. Många har sommarstugor som enbart kan användast just på sommaren. När covid kom så skenade priserna på stugorna i Sverige. När man inte längre kunde resa ville alla ha en sommarstuga och ordna sitt egna lilla paradis.

Det är mysigt med sommarstugor. Små torp eller stora stugor, alla hus har sin charm. Det som inte är så charmigt är utedass. Gamla hus har utedass, så är det bara. Förut har man bara fått acceptera att det är så i många stugor runt om i landet. Nu har det dock kommit en lösning. En mordernisering av utedasset, en separett kallas det.

Det finns många olika typer av separetter så att du kan få precis den som passar till din stuga. Om du till exempel inte har el eller vatten finns det en separett som är anpassat för det. Det finns förbränningstoaletter och frystoaletter.

Har du inte köpt någon stuga utan satsar istället på att ha en båt så finns det toalettlösningar för dig också. Det finns nämligen små separetter som är anpassade för båtar, husvagnar eller husbilar. Smart va?

Jag skulle helt klart satsa på någon form av separett om jag hade en sommarstuga. Jag skulle välja den lyxigaste varianten av separett så att det ska kännas som en riktig toalett. Då skulle jag och min familj kunna njuta mer av vår sommarstuga. Dasset skulle få stå kvar, men mer som en påminnelse om hur det var förr. Snart är dassen borta för evigt och separetten har tagit dess plats.

För alla oss som vill ha det bekvämt på vår stuga och på vår semester så är separetten en sak att investera i. Jag tror inte att ni kommer ångra er, det hade i alla fall inte jag gjort!  Gå in på https://www.separett.com/sv-se/ och läs mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *