GES nya show på Cirkus ❤️????❤️

Nedan ser ni tidernas pop show med GES

Alla offentliga kändisar var inbjudna till denna VIP kväll så också jag. Jag träffade många gamla godingar bl.a Anki Bagger som brukade dansa bakom kändissystrarna Lili & Susie. Dr Alban var också där som jag i dag samarbetar med då vi tillsammans gör musik.

Detta var en kväll sent att glömma och det var mycket nostalgi. Tur att Pandemin nu har lugnat ner sig och restriktioner är borta så vi kan återgå till det normala. Normalt blir det aldrig utan folk kommer alltid vara lite försiktiga.

idag blev det röda mattan och kändis ELITEN på fetaste showen med GES ❤️????❤️????????????GES tar sin nya krogshow “Stanna världen en stund” till Cirkus i Stockholm och Scandinavium i Göteborg under hösten 2021. Det som från början startade som en kul session har sedan den första episka singeln ”När vi gräver guld i USA” etablerat sig i svenska folksjälen, som en av våra stora supergrupper. Det blev två GES-skivor som sålde över en halv miljon exemplar och GES blev ett nytt landmärke för svensk popmusik. Resten är, som man brukar säga, historia. Räknar vi dessutom in Glenmark, Orup och Strömstedt soloskivor kommer vi upp i miljontals sålda cd:s, singlar och vinyler samt över 130 miljoner streams på Spotify.

Nu tar GES klivet upp på scen igen och våra pophjältar kommer att för första gången bjuda på en gemensam krogshow! Succégruppen kommer att ta dig med på en intim, men storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och självklart de största hitsen från deras egna solokarriärer. Genom åren har det blivit oräkneliga hits som till exempel ”Hon har blommor i sitt hår”, ”Då står pojkarna på rad”, ”Om”, ”Hon är min” och ”När vi gräver guld i USA”. Så missa inte chansen att se Glenmark, Eriksson och Strömstedt i ett stycke svensk pophistoria på Cirkus i Stockholm med premiär 14 september 2021. Showen spelas också på Scandinavium i Göteborg 12-14 november 2021.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *