Du ska spara pengar vem du än är

Tänk er om du jobbar med konst eller musik som jag gör. Då behöver du också spara pengar för att ha råd med att leva som en musiker och konstnär.

Spara en buffert varje månad

Det är viktigt att alltid kunna ha en buffert så att du har råd med annat. Så hur gör man då om man vill spara pengar? Bästa sättet är att hålla undan en slant varje månad och börja så tidigt som möjligt. Det är aldrig heller försent att spara sig en slant.

Spara pengar via spargris

Som barn kunde man hämta en sparbössa eller spargris från banken för att spara pengar i. Nu kan man inte gör det längre utan kan skapa en autogiro för att spara en slant. Du kan också tänka på vilket energibolag du använder dig utav för att kunna spara ännu mer pengar. Tex Göta energi har bra priset och fantastisk bra avtal för oss som vill spara pengar.

Allt är också energi i dag oavsett vad det är du håller på med. Tex om du ska tala i telefon eller om du ska se på tv. I vår familj tittar vi också på mycket tv och följer olika serier. Hade vi kunnat göra det om vi inte hade el hemma? Nej det hade vi inte kunnat göra för allt vi tar på måste ha el för att kunna fungera och detta är vi mycket tacksamma för.

Favoritserier på tv

Att följa en bra serie är också väldigt roligt och när det är en bra serie vill man att den aldrig tar slut. En serie ska också vara så många delar så mycket. Man ska då skynda sig hem och laga en god mat för att följa sin serie i lugn och ro. Det ska då vara grillad god mat som man beställer från närmaste kvarterskrog och sedan är det bara att njuta av maten och sin serie.

Favoritmaten till vår favoritserie

Det som också är kul är att vara hungrig när man ska kolla en serie. För man vill gärna göra något medans man ser på tv eller en bra serie.

Det som är godast för en stor familje är följande:

Pizza med mycket ananas och salami

Pasta carbonara

Lammracks med klyftpotatis och nybakad bröd

Goda smörgåsar med kaviar, smör, gurka och ost. Till detta en hederlig kopp kaffe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *