Show time – Allsång

Vilken härlig dag det blev med sol musik artister och glädje.

Men framförallt mycket härlig publil som sjung med och tjoade med och tillslut fick jag komma upp på scenen och hyllningarna ville inte ta slut , tack  alla fina som dök upp på allsångeb och dogge showen och visade kärlek . som vi längtat efter denna härliga uppslutning med fantastisk publik och tack till alla fans och doggeliter som dök upp och visade kärlek och stöd. så skoj kram till er alla. dogge leverera men ekbacken i åkersberga levererade enu mer.

Vad är Allsång på Skansen?

Under åtta tisdagar i juni, juli och augusti direktsänds den populära allsången vid Sollidensscenen på Skansen i Stockholm. Under ledning av allsångsledaren och orkestern bjuds det på allsång, överraskningar och uppträdanden. Varje avsnitt gästas även av ett flertal svenska musikaliska, dansanta, härliga och intressanta gäster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *