Tack karlskrona för kärleken????????????????

Tack karlskrona för kärleken????????????????bäzta, tack till alla som dök upp på min show och delade kärleken

Bäzta ni älskar er mina Doggeliter som Levererade super stöd under hela showen med skratt glädje och otrolig dans och sång.

Kasta ankar i Karlskrona, staden som grundades 1680, då Karl XI beslöt sig för att anlägga landets nya marinbas här. Mer än 340 år senare ligger marinbasen kvar och den väl bevarade arkitekturen och stadsplanen imponerade på Unesco, som gav staden världsarvsstatus 1998.

Vart du än går kan du se bevis på detta; flotta kyrkor, pampiga torg, paradgator och försvarsverk som lockar besökare från hela världen.
Och allt detta på ett antal öar, mitt i skärgården. En skärgård som Unesco har utsett till ett av sju biosfärområden i Sverige. Inte på någon annan plats i världen kan du paddla runt i ett Unesco biosfärområde medan du njuter av fantastiska befästningar och byggnader i en världsarvsstad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *