Ny låt ny video ????????????????????????????????

Senaste videolåten

Här är min nya låt Riviera & video så lyssna gärna och sprid den , den spelades in i juli månade i frankrike ???????? under några härliga hektiska dagar som var fantastiskt roliga med Artisten GORGANI så titta och njut i fulla drag och dela gärna den vidare: kram Dogge

Vad är Franska Rivieran?

Vi valde att spela in låten i den Franska Rivieran då det är en attraktionsplats för många. Franska rivieran är kuststräckan vid Medelhavet i provinsen Provence, från italienska gränsen i öster till Toulon i väster. På franska och flera andra språk benämns den Côte d’Azur. Franska rivieran är en del av den kuststräcka mellan Toulon och italienska La Spezia som under lång tid benämnts Rivieran.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *