Nice sommar Bio

Flash pizazz ”The only son of Tony” ????????????Lite skön sommar bio på bion indio på Hornstulls strand 3 klassikern ”Scarface” ????????????????????????bäzta Bäzta

Scarface är en amerikansk kriminaldrama-thriller från 1983 i regi av Brian De Palma med Al Pacino i huvudrollen. Filmen hade Sverigepremiär den 23 mars 1984. Filmen handlar om Antonio “Tony” Montanas väg från samhällets botten som nyligen immigrerad kuban till toppskiktet i Miamis undre värld.

Läs mer om Al Pacino och Hornstull nedan

Hornstull

Södermalms västra udde har alltid varit livlig. Förr med fabriker, arbetarbostäder och ståtliga malmgårdar. Nu med ett myller av handel, nöje och vardagsliv. Ta en cortado till frukost och fixa naglarna på lunch. Smit iväg till barberaren och hyr verktyg på vägen. Ta en AW i en av världens bästa barer och förlora dig bland krogar, caféer och klubbar.

Lite mer om Al Pacino som egentligen heter Alfred men kallas för Al

Alfredo James “Al” Pacino, född 25 april 1940 i East Harlem i New York, är en amerikansk skådespelare. Han har under sin långa karriär gjort många populära och hyllade roller, bland andra Michael Corleone i Gudfadern-trilogin, Tony Montana i Scarface (1983) och huvudrollen i de Sidney Lumet-regisserade filmerna Serpico och En satans eftermiddag. Han tilldelades en Oscar för bästa manliga huvudroll i filmen En kvinnas doft (1992) och har även tilldelats ett tiotal andra priser för sina skådespelarinsatser

Ett svar på ”Nice sommar Bio”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *