Ny vecka och fixar frisyren på bästa Lazy Barber

Hos Lazy Barber kan du boka barberare, frisör och barista. Och serveras av en och samma person.

Kafé och frisör i ett! Ta en kaffe, bulle och njut av din tid.

De som arbetar på LazyBarber är alla en stor familj. Och vi tar hand om våra gäster.

På Lazy Barber frisör Kungsholmen står helhetsupplevelsen i centrum, med amerikanska 50-talsreferenser och retrovibbar som genomsyrar allt från inredningen till groomingprodukterna. Lazy Barber har drivit barbershop sedan 1980-talet och är en veteran på området.

Ett besök hos oss på Lazy Barber på Kungsholmen kan innebära så mycket mer än att du bara får ditt hår klippt. Du kan titta in här en fredagseftermiddag för att få skägget trimmat innan helgens festligheter, beställa en hudnära rakning med varm handduk inför kärleksmötet eller kanske få en komplett makeover med rakning, klippning och styling. Oavsett vad du är intresserad av kan du räkna med att vi levererar högsta kvalitet!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *