När du vill sätta färg på väggarna och få det proffsigt utfört.

Sponsrat inlägg i samarbete med K3 Måleri.Vägg, Möbler, Design, Lägenhet, Rummet, Målning

Att förnya något mår alla bra av.

Jag har länge gått i tankarna på att renovera och göra om här i mitt hem. Speciellt nu när det börjar bli sommar ute så vill man göra om inne. Jag skulle vilja måla om väggarna i en lite mer djup färg just nu är nästan allt bara vitt. Förutom där jag har min konst hängandes. Den är färgglad och har mycket av alla färger.

Färger kan hjälpa dig att skapa harmoni och liv.

Färger kan göra så mycket för sinnet och det inre lugnet. Till exempel så ska en djup blå färg få dig att stressa mindre och göra att du känner dig lugn. Den tänker jag är en perfekt färg till sovrummet. Medans grönt är den perfekta färgen i köket för den representerar liv harmoni och passion.

När man målar om en väg så är det inte bara väggen som får färg utan hela rummet blir till något nytt. Men det gäller att få till det snyggt om man väljer att måla väggarna själv. Det är inte alltid så enkelt så jag brukar lämna det jobbet till proffsen som vet vad dom gör.

Ta hjälp av proffsen som vet vad dom gör.

Jag hjälpte faktiskt en nära vän att måla om ett rum för några år sedan resultatet blev helt okej men inget jag skulle skryta om idag. Nu tar jag alltid hjälp av en målare när jag vill göra om . Det går både mycket snabbare och sen blir alltid resultatet bäst när man låter ett proffs måla om. Dom vet vad dom gör och så har dom dem rätta verktygen till att utföra jobbet och lämna efter sig det bästa tänkbara resultatet.

Om det nu är så att du precis som jag går i tankarna och vill måla om. Så tycker jag att du ska gå in och kika på K3 Måleri för att få hjälp om du bor i Stockholm/Uppsala området. Dom har tjänster som till exempel målning men också tapetsering. Dessutom till en av marknadens bästa priser och dom är proffs på sin sak.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *