Ta hand om din bil och börja med däcken.

Sponsrat inlägg i samarbete med Dackskiftarna.

Vinter Däck, Däck Service, Mogen, Auto

Utan min bil så skulle jag inte hinna med hälften av vad jag gör idag.

Vilken intensiv vecka det har varit och den är inte slut än. Det är fullt upp mest hela tiden men jag är glad att jag har min bil så jag kan ta mig dit jag ska snabbt. Ibland blir det längre sträckor och ibland kortare. ibland tar jag tåget när jag ska riktigt långt.

Jag älskar verkligen min bil det är en mindre modell som är lätt att parkera men också mer miljö vänlig än många andra. Jag bytte mina vinter däck för ett tag sen då jag inte visste om det skulle komma mer snö eller inte. Det känns lite farligt och läskigt att köra med sommar däck om det inte är rätt väglag. Så jag ville vänta in i det sista. Men nu hoppas vi på att det inte kommer mera snö.

Va snäll mot din bil och vårda den.

Det är så lätt att olyckan är framme och man hinner nästan inte ens uppfatta att det är halt på vägen. Jag behövde också byta ut mina sommardäck. Så passade på att köpa nya på en gång dessutom är det väl investerade pengar. Så mycket skönare att köra sin bil med nya däck. Det låter mindre i bilen när man kör och det blir en mer behaglig resa.

Jag blev tipsad av en vän att ta hjälp av Däckskiftarna. Dessutom har dom fri frakt och däcken skickas direkt till station. Snabbt smidigt och väldigt enkelt skulle jag säga. Det absolut bästa var att man kunde välja precis vilka däck och fälgar man vill ha till sin bil. Tiden bokade jag online på deras hemsida. Dom kollade också om det fanns någon obalans i hjulen helt utan kostnad.

Ta aldrig friheten med din bil för givet.

Jag kommer ihåg när jag inte hade någon bil ett tag. För att jag tyckte att jag bodde så pass centralt så att jag skulle kunna ta mig överallt kommunalt. Men jag min hur påfrestande det var att tänka att det som skulle ta mig en kvart med bilen tog mig en timme genom att åka kommunalt. Absolut så funkar det ibland men om man som jag vill hinna med mycket på en och samma dag så blir det svårt.

Om du behöver nya däck eller någon stans att förvara dom så rekommenderar jag dig att kika in på Däckskiftarnas hemsida för att få veta mer om deras stora utbud när det kommer till din bil.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *