Skippa vardagsstressen och få ny inspiration.

Sponsrat inlägg i samarbete med Matkassetopplistan.

Dagarna bara flyger förbi och nu är det ny månad igen. Skönt att det snart är vår och att det börjar bli varmt. Jag passade på att ta en lång promenad idag med hundarna. Så att dom skulle få springa av sig lite och samtidigt passade jag på med att fylla på med massa D-vitamin från solens strålar. Det är väldigt skönt att det börjar bli torrt i marken nu så hundarna slipper bli så skitiga.

När vi kom hem efter promenaden så var det dags att fixa middag. Det har blivit så tråkigt att laga mat just nu. Och det känns som att tiden inte riktigt räcker till med allt som ska ordnas runt i kring i vardagen. En vän till mig hade tipsat mig om att beställa matkasse för ett tag sen så jag gjorde just det. Det är så smidigt att beställa kassen och få den direkt hem till dörren. I kassen så va det flera påsar markerade med en färg så att jag lätt kunde förstå vilken råvara som va till vilket recept.

Skippa vardagsstressen och gör det roligt.

Man kan kunde också välja om man ville ha en barn anpassad matkasse vilket passar mig bra. Samt hur lång tid man ville lägga ner på matlagningen. Det blev så kul att utforska nya maträtter och få nya favoriter som kommer lagas igen här hemma. Det finns många olika matkassar att välja mellan och varför inte utforska dom vegetariska alternativen. Det går också bra att blanda om du vill ha en mer varierad kost.

Jag tycker det är kul när barnen vill hjälpa till att lagga maten. Det blir en mysig stund att umgås med varandra och få göra dom delaktiga i matlagningen. Speciellt när det går snabbt och enkelt och alla tycker det är roligt.

Hur många gånger har du inte ställt frågan- vad ska vi/ jag äta idag ?. Genom att beställa en matkasse så planerar du även för matsedeln en hel vecka .Eller så kanske du bara vill ha den på vardagarna och lyxa till det extra på helgerna. Det är också skönt att slippa stor handla just nu. Det är fullt upp i vardagen ändå och genom att beställa en matkasse så spar du både tid och pengar.

Det finns många matkassar att välja mellan idag och garanterat finns det något för alla. Om du vill utforska nya rätter och hitta ny inspiration till matlagningen tycker jag verkligen att du ska kika in hos Matkassetoppen och hitta den matkassen som passar dig.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *