Det gäller att göra smarta val när det kommer till dina Husdjur.

I samarbete med smartfoder.

Promenad och aktivitet på schemat.

Vilken härlig dag det var idag. Jag tog ut hundarna på en riktigt lång och härlig promenad så uppskattat det är. Sen blev det en del lek och massa bus. Så himla härligt att både jag och hundarna får komma ut och aktivera oss.

Jag njuter verkligen av att vara ute och speciellt när det är snö på marken. Vi har en hundhage lite längre bort där jag bor. Där kan man släppa dom lösa och kasta lite boll. Det är extra kul är om det finns andra hundar som dom kan leka med i hagen.

Viktigt att välja ett bra hundfoder från början så att din hund kan må bra.

Jag älskar verkligen mina fyrbenta vänner dom ger mig så mycket kärlek och glädje i livet. Så för mig är det en självklarhet att dom ska få det tillbaka. Och så klart vill jag ge dom det bästa i livet. För ett tag sen blev en annan hud i min omgivning sjuk. Det visade sig att den hade blivit sjuk av den maten som han åt.

Hunden hade svårt att smälta maten och fick inte i sig allt den behövde. Tillslut blev den riktigt sjuk och hade svåra problem med magen. Som tur va så klarade hunden sig och är i dag en frisk och pigg hund. Där för tänker jag alltid på hur viktigt det är för mina hundar vad dom äter och får i sig.

Gör val som gynnar dig och din hund i längden. Det blir en win win för er båda.

Går i tankarna om att skaffa hund eller kanske har du redan en eller flera hundar som mig. Så tycker jag att du ska skaffa ett bra foder på engång det behöver inte alls kosta en massa pengar och des utom finns det pengar att spara. Dom har ett smidigt lojalitetsprogram spana gärna in Smartfoder och se om det är något som skulle passa dig och dina hundar.

Det är väl helt suveränt om du kan hitta ett bra hundfoder till ett bra pris och få rabatter på det. Hos Smartfoder.se kan du hitta det som passar din hund och om du tipsar en vän om detta foder så får du rabatt på det din vän köper så det finns alltid pengar att spara som du kan lägga på annat till dina fyrbenta vänner. Jag läger stor vikt i vad mina hundar får i sig och kvaliteten måste vara på topp allt annat är uteslutet för mig.

Efter att jag och hundarna hade varit ute ett par timmar gick vi hem för att förbereda lite käk och passa på att mysa i soffan en liten stund. Så härligt det är med dagar som denna där man bara få vara i nuet. Och att umgås och ge djuren lite extra mycket närhet och kärlek.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *