När man inte kan sjunga kan man få upplevelser

Jag som är artist, skådespelare och känd kan inte dessa dagar göra så mycket kring min egen business. bloggare

bloggare

Just för att läget ser ut som det gör över hela världen och inte bara i Sverige så har jag bestämt mig för att åtminstone prova på flyg en Vindtunnel utomhus så att jag får känna att jag lever igen.

Mina 6 barn

Jag har precis blivit pappa igen och har totalt 6 barn med olika mammor. Någon gång vill jag även kunna ta med mig frun och alla barnen för att flyga omkring såsom detta Upplevelse.com tillåter. Man får tydligen bestämma tiden själv hur länge man vill vara däruppe och flyga. Barn får också flyga så detta blir då ett perfekt tillfälle för hela vår familj att få komma bort.

Bor i Stockholm

Vi bor i Stockholm lite utanför centrala Stockholm så för oss passar detta utmärkt. Jag har varit i Uppsala några gånge och ni som bor i Uppsala kan också testa detta om ni vill. Eftersom detta finns både i Uppsala och Stockholm. Bor ni strax utanför Uppsala eller Stockholm så gör det inget för då kan ni ta er in i stan och ändå få prova dessa saker.

Fri i luften

Kan även bra bra som motion då man rör sig ganska fritt när man är i luften. Jag är också sorten som älskar att prova allt som är nytt. I vanliga fall tränar jag mycket och detta blir då också för mig något extra. Jag är också bloggare numera och som bloggare få man prova på massor av olika saker. Som bloggare vill man göra mycket för att kunna inspirera sina följare. Jag som dessutom är en känd person fick snabbt massor av följare och på det sättet har jag också mycket lätt för att inspirera alla mina följare.

Nu är det vinter och kallt

Jag hoppas så många som möjligt vill prova detta nu i jultider och nu när det är kallt får du extra frisk luft dessutom. Kan även vara härligt att prova detta på sommaren, våren och hösten. Har ni frågor kan ni alltid fråga dem som anordnar detta. Själv har jag inte så många frågor det enda jag vill är att ha det roligt med min familj. Jag tror verkligen att vi kommer ha det superkul allihopa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *