mitt nya Album ”vem kommer ihåg Affe?”

Hallå ! Snart lanseras mitt nya album ”Vem kommer ihåg Affe?” på Spotify – men redan nu kan du förhandslyssna här på min blogg!

Björn Afzelius har länge varit en stor förebild – och nu när jag för första gången tolkar en annan artists musik – är jag jättestolt över att få göra Björns vackra låtar. Och dessutom tillsammans med Björns band Globetrotters och Mikael Wiehe som gästartist! Så häftigt!

På 1980-talet var Björn en av Sveriges största musiker och jag minns hans sånger från när jag var liten. Speciellt ”Ikaros”, den texten får jag rysningar av!

I samarbete med Exodox kan du nu för en liten engångsbetalning på 9 kronor lyssna exklusivt på hela albumet här – före det släpps på Spotify!

Allt du behöver göra är att klicka på nedan länk och skapa ett konto med Exodox (kontot är kostnadsfritt och utan bindningstid). När du loggat in kan du lyssna på albumet hur många gånger du vill i 45 dagar!

Klicka här för att komma till albumet!

Utöver de nio låtarna kan du även läsa historien om ett speciellt möte för 20 år sedan, då jag först i vuxen ålder fattade att det var Björn Afzelius som stod bakom alla de fina visor jag vuxit upp med. Jag berättar även om idén bakom skivomslaget och min absoluta favoritlåt. Hoppas du gillar det!

Ett svar på ”mitt nya Album ”vem kommer ihåg Affe?””

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *