Horizon Line

tillbax på röda mattan å tillbax på biograf victoria för förhandsvisning av filmen Horizon Line är en kommande svensk thrillerfilm regisserad av Mikael Marcimain och med Alexander Dreymon och Allison Williams i huvudrollen????????????????????????????????????????

Inspelningen började av Producent Fredrik Wikström Nicastro nya film 10 miljoner dollar projekt Horizon Line den 11 februari 2019. Filmen gjordes på Mauritius innan inspelningen flyttade till Dublin och sedan Pinewood i London. STX International hanterar internationell distribution. Företaget lanserar försäljningen av den nya filmen på den europeiska film marknaden i Berlin. Fredrik Wikström Nicastro är så glad att producera den första engelskspråkiga filmen av en av Sveriges mest begåvade regissörer Mikael Marcimain, baserad på Josh och Matts unika manus med Allison Williams och Alexander Dreymon i huvudrollen. Detta blev en underhållande spännande resa som alla såg fram emot att göra med våra vänner på STX, säger Fredrik Wikström Nicastro, producent och SVP International Production på SF Studios. När jag först läste Horizon Line slogs jag omedelbart av det höga konceptet, konstant spänning och lysande karaktärer som bara hoppade från sidan. Du rotar efter det här paret i varje steg – det är en komplett publiktrevare och publiken i USA och runt om i världen kommer säkert att älska filmen.

Tack Blogbiz bloggportal som gjorde det möjligt för mig att gå på denna fantastiska premiär som VIP inbjuden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *